У Франківську міг бути створений Західноукраїнський нейрохірургічний центр, якщо б не перешкоди

В Івано-Франківську міг би бути створений Західноукраїнський нейрохірургічний центр, якщо б не перешкоди з боку Івано-Франківського міського голови В.Анушкевичуса, - заявив колишній головний лікар Івано-Франківської міської клінічної лікарні №1 Євген Іванович Романишин в інтерв’ю «ОстроВ».

Як зазначив Є.Романишин, «16.04.2009 року нашу клініку відвідав колишній випускник Івано-Франківського медичного інституту, відомий в країні і за кордоном, нейрохірург Ігор Петрович Курилець, який в даний час проживає в місті Києві. Він пропонує створити в Івано-Франківську на базі нашої лікарні Західноукраїнський нейрохірургічний центр. Клініки міста Львова, у зв'язку з певними технічними причинами, (відсутність цілодобової подачі води), ним були відкинуті».  

На думку Є.Романишина мер Івано-Франківська В.Анушкевичус зайняв якусь не зрозумілу деструктивну позицію щодо впровадження найсучасніших методів діагностики та лікування наших краян.  

«У травні 2009 року я був на прийомі у міського голови В.Анушкевичуса і просив сприяння у впровадженні нових медичних технологій світового стандарту та прийняти у вигідний для нього час Ігоря Курильця. Проте голова міста не винайшов можливості для зустрічі і по нинішній день, пообіцявши зустрітись після 15.05.2009 р., в той час як у Львові відомого українського нейрохірурга голова облдержадміністрації прийняв в той же день», - підкреслив Є.Романишин.

Статьи

Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Донецк
22.04.2024
18:04

СЭЗ и кризис доверия. Донецкий дневник

Из всего обещанного ранее удалось реализовать только одно – «присоединение» к РФ. Да и то как-то кособоко: вроде, всех обрусили, то есть выдали паспорта с курицами, но по факту «русскими» жители «ДНР» считаются исключительно в своем зоопарке.
Донбасс
21.04.2024
19:30

"Будут разрушаться украинские города, территория Украины все больше будет становиться диким полем". Обзор СМИ оккупированного Донбасса

На минувшей неделе СМИ оккупированного Донбасса в полном соответствии с кремлевскими методичками "переживали" за дальнейшую судьбу Украины, радовались отсутствию у ВСУ западной помощи, а когда палата представителей Конгресса США все же проголосовала...
Все статьи