У Франківську двоє зловмисників зґвалтували та пограбували 26-річну жінку

















У Франківську бездомний та колишній засуджений зґвалтували та пограбували 26-річну жінку. Підозрюваних у згвалтуванні міліція затримала через дві години після скоєння злочину, - повідомили «ОстроВ» в СЗГ УМВС України в Івано-Франківській області.

В Івано-Франківську в районі залізничного вокзалу двоє зловмисників пізно увечері зґвалтували і відібрали мобільний телефон та гроші у 26-річної жінки, що поверталася з роботи. помешкання 26-річна жінка, що тимчасово проживає в Івано-Франківську.

Оговтавшись, потерпіла поспішила до найближчого відділку міліції. У Вовчинецькому відділенні її уважно вислухали, а відтак запропонували у супроводі міліціонерів патрульно-постової служби об’їхати прилеглу до місця події територію. Було вже близько половини п’ятої ранку, коли в кафе на вулиці Вовчинецькій працівники міліції виявили двох чоловіків, що за описом заявниці скидалися на її кривдників. Сумніви відпали, коли їх упізнала потерпіла, до того ж у одного з чоловіків правоохоронці вилучили телефон жінки.

Затриманими “за гарячими слідами” виявилися 18-річний уродженець Закарпаття – особа без постійного місця проживання, та 22-річний мешканець Бурштина, що вже має судимості за хуліганство та грабунки. Тепер у нього, як і його спільника, є реальні перспективи додати до “заліку” ще один грабіж, а також кримінальну відповідальність за вчинення згвалтування. Обидва затриманих очікуватимуть вердикту суду під вартою.

Статьи

Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Донецк
22.04.2024
18:04

СЭЗ и кризис доверия. Донецкий дневник

Из всего обещанного ранее удалось реализовать только одно – «присоединение» к РФ. Да и то как-то кособоко: вроде, всех обрусили, то есть выдали паспорта с курицами, но по факту «русскими» жители «ДНР» считаются исключительно в своем зоопарке.
Донбасс
21.04.2024
19:30

"Будут разрушаться украинские города, территория Украины все больше будет становиться диким полем". Обзор СМИ оккупированного Донбасса

На минувшей неделе СМИ оккупированного Донбасса в полном соответствии с кремлевскими методичками "переживали" за дальнейшую судьбу Украины, радовались отсутствию у ВСУ западной помощи, а когда палата представителей Конгресса США все же проголосовала...
Все статьи