На Прикарпатті кількість постраждалих в ДТП зменшилась на 40%



Станом на середину вересня на Івано-Франківщині зберігається стійка динаміка зменшення аварійності на автошляхах. Порівняно з аналогічним періодом минулого року кількість дорожньо-транспортних пригод, в яких постраждали люди, скоротилася на 40 відсотків. Найважливіше у цій ситуації те, що в цьому році збережено життя 70 громадян. Якщо торік на цей час внаслідок аварій на дорогах загинуло 118 учасників дорожнього руху, то зараз сумний мартиролог зупинився на позначці 48. Майже на 42 відсотки менше покалічених. Про це «ОстроВ» повідомили в СЗГ УМВС України в Івано-Франківській області.

«Державтоінспекція звертається до громадян з проханням дотримуватися правил дорожнього руху і враховувати те, що з настанням осінньої пори змінюються й кліматичні умови. Зокрема, слід пам’ятати, що в умовах туману не варто робити ризикованих маневрів, пов’язаних з обгоном. Особливої обережності під час руху слід дотримуватися вранці, коли обіч дороги йдуть до школи діти. Державтоінспекція наголошує, що найкращий спосіб уникнути будь-яких непорозумінь на дорозі – не порушувати правила дорожнього руху, не перевищувати швидкість руху там, де це заборонено дорожніми знаками, не сідати в нетверезому стані за кермо транспортних засобів», - зазначено у повідомленні.

Статьи

Страна
29.03.2024
10:18

В Крыму становится страшно: растет популярность страхования от БПЛА

...Эти выплаты никто не увидит, так как нет законодательной базы. Если они страхуют от террористического акта, то должно быть решение о возбуждении уголовного дела по соответствующей статье и так далее. Все остальное – красивые слова и обещания,...
Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Все статьи