Обіцяне підвищення пенсій чорнобильцям Івано-Франківської області - не виконали



Чорнобильцям пенсії так і не підвищили, - повідомляє «Малакава».


В результаті ряду протестів чорнобильців Івано-Франківської області було задоволено більшу половину їх вимог, говорить голова обласної спілки «Чорнобиль» Нестор Мартинець, людям згідно закону виплатили компенсаційні суми, але пенсії так і не підвищили, та й компенсації виплатили не всім, і не вклались в потрібні строки.

Судові процеси із юристами Пенсійного фонду та чорнобильцями відбуваються по всій області. Нестор Мартинець каже, що часом і кілька разів на день. Однак поведінка юристів просто аморальна.

«Вони налаштовані виграти за будь-яку ціну, вони нагадують роботів, які постійно говорять одне і теж і яких забули вимкнути», — розповідає Нестор Мартинець.

Пенсійний фонд судові процеси намагаються відтягнути як можна на довше.

«Справа в тому, що більшість чорнобильців до того часу можуть і не дожити. Інваліди-війни доживають і до дев’яносторічного віку, а чорнобильці сьогодні гинуть масово, не доживаючи і до 70. Лише у Львівському суді до 40 тисяч справ», — говорить голова обласної спілки «Чорнобиль» Нестор Мартинець.

Статьи

Страна
17.04.2024
10:00

Формирование вооруженных сил и мобилизация в Украине. Как это было в прошлом

Битва за Украину была выиграна в значительной степени благодаря победе большевиков на идеологическом и информационном фронтах. Именно это, вместе с мобилизационными возможностями Красной Армии, непревзойденной жестокостью противника, способность...
Мир
16.04.2024
10:17

«Энергичный контрудар может стать джокером в рукаве Сырского». Российские СМИ об Украине

«Общая оценка украинских резервов приводит к выводу: имеющихся сил и средств командованию ВСУ не хватит для проведения стратегического наступления. Но их достаточно для энергичного контрудара оперативного масштаба на одном направлении».
Донбасс
14.04.2024
18:21

Новое издание обещает жителям "ДНР/ЛНР" новости о родившей котят кошке и некрашеном заборе. Обзор СМИ оккупированного Донбасса

  На минувшей неделе СМИ оккупированного Донбасса были традиционно скучны. Многочисленные близкие к местным властям Телеграм-каналы вслед за официальными источниками массовой пропаганды цитировали политиков чужой страны и в честь 12 апреля...
Все статьи