82 медалі завоювали спортсмени зі Львову на офіційних чемпіонтатах

На офіційних чемпіонатах Європи і світу львівські спортсмени здобули 82 медалі, - повідомляє "Об'єктивно".

Загалом на офіційних чемпіонатах Європи і світу на 1 вересня 2009 року львівські спортсмени здобули 82 медалі, з них 27 золотих, 15 – срібних та 40 – бронзових. Про це на брифінгу повідомив начальник управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА Юрій Майборода.
Юрій Майборода перелічив ті види спорту, у яких спортсмени-львів’яни змогли здобути не лише медалі, але й славу для Львівщини та України в цілому. Це – важка атлетика, вільна боротьба, веслування на байдарках і каное, пауерліфітинг, бодібілдинг, стрільба з лука, стрільба кульова, фехтування, боротьба самбо, кікбоксинг, шахи, біатлон. «Чемпіонами Європи у цьому році стали Ігор Шимечко (важка атлетика), Наталія Синишин та Андрій Стаднік (вільна боротьба), Іван Фрейдун (пауерліфтинг), Андрій Кухарчук (бодібілдинг). Чемпіонами і призерами всесвітньої Універсіади стали Олена Кушнірук і Дмитро Грачов (стрільба з лука), Яна Шимякіна та Анфіса Почкалова (фехтова) та інші», – зазначив Юрій Майборода.
Загалом, повідомив Юрій Майборода, на підготовку та участь до всеукраїнських та міжнародних змагань з обласного бюджету Львівщини використано близько 2 млн грн.

Статьи

Страна
26.04.2024
10:51

Украинский металл: кажется, есть надежда

"Производственные результаты по итогам года могли быть выше, если бы импортная продукция из Китая не заходила в больших объемах на отечественный рынок, особенно когда в Украине производятся аналоги".
Донецк
25.04.2024
10:45

Действовать и жить интересно: Как молодежь из Мирнограда развивает общину у линии фронта

Сейчас в Донецкой области массовые мероприятия запрещены, но люди нуждаются в каком-то моральном утешении. Творческие проекты объединили талантливую молодежь и создали терапевтический эффект для жителей громады, заполнили культурную пустоту.
Страна
24.04.2024
15:26

Когда кровь спасает жизнь: как Днепропетровщина держит донорский фронт

Кровь – это ресурс, который невозможно заменить искусственным веществом. И от этого ресурса зависит жизнь как военных, так и гражданских. Донорство уже более двух лет держит свою линию обороны. И в нашей стране очень принципиально перейти от...
Все статьи