ОБСЄ сприятиме працевлаштуванню випускників інтернатів на Прикарпатті







Проект ОБСЄ «Сприяння працевлаштуванню випускників інтернатних установ для дітей-сиріт в Україні» почали реалізовувати на Прикарпатті, - повідомляє «ZaxidNet».




З цього приводу в Івано-Франківську відбулася зустріч заступника голови обласної державної адміністрації Василя Гладія з Координатором проектів ОБСЄ в Україні, Послом Любомиром Копаєм. 

Метою проекту є допомога у побудові програми розвитку навичок самостійного життя та працевлаштування для дітей-сиріт, випускників професійно-технічних навчальних закладів України. Такі заходи проводять у межах діяльності ОБСЄ в Україні з метою попередження торгівлі людьми, особливо дітьми, що перебувають у групі ризику.

Проект «Сприяння працевлаштуванню випускників інтернатних установ для дітей-сиріт в Україні» впроваджує Координатор проектів ОБСЄ в Україні спільно з Міністерством України у справах сім’ї, молоді та спорту за фінансової підтримки урядів Андори, Ліхтенштейну, Польщі та США.

Окрім Івано-Франківської області, реалізація цього проекту здійснюється також і в Луганській, Запорізькій, Харківській областях та в м.Києві.

Статьи

Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Мир
26.03.2024
07:36

«Уже сейчас можно купить билеты в Крым на июнь». Российские СМИ об Украине

"В реакции Киева - вся суть этого террористического режима. Трудно даже описать ту смесь восторга, злорадства и упоения, которую трагедия вызвала в украинских СМИ…"
Все статьи