Бюджетні авіаперевізники закривають рейс Львів-Сімферополь

«Візз Ейр» у вересні закриває рейс Львів – Сімферополь, - повідомляє "ЗІК".

Авіакомпанія «Візз Ейр Україна» припиняє перельоти за напрямком Львів – Сімферополь. Маршрут закриється в середині вересня. Після цього компанія здійснюватиме лише один внутрішній рейс: Київ – Сімферополь.
Представники компанії пояснюють рішення про закриття маршруту між Львовом і Сімферополем сезонною активністю пасажирів. Проте, пише видання, коли в липні минулого року перевізник оголосив про старт перельотів зі Львова до Сімферополя, про сезонний характер роботи на цьому напрямку не згадувалося. До того ж в компанії не уточнюють, чи будуть взагалі відновлені авіаперевезення за вказаним маршрутом.
Нагадаємо, з виходом авіакомпанії на український ринок у липні минулого року «Візз Ейр Україна» обіцяла запустити відразу 7 внутрішніх рейсів. Освоєння внутрішніх перевезень було однією з умов, яка ставила компанії керівництво Мінтрансу, видаючи дозволи на роботу в Україні. Тодішній міністр транспорту і зв’язку Йосип Вінський, особисто відправляючи в перший рейс літак «Візз Ейр», запевняв, що вихід цієї низькобюджетної компанії на український ринок зробить авіатранспорт доступним для масового споживача.
За останній рік компанія «Візз Ейр Україна» вже відмовилася від польотів за такими напрямками: Київ – Львів, Київ – Харків, Київ – Одеса, Київ – Запоріжжя, Сімферополь – Харків.

Статьи

Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Донецк
22.04.2024
18:04

СЭЗ и кризис доверия. Донецкий дневник

Из всего обещанного ранее удалось реализовать только одно – «присоединение» к РФ. Да и то как-то кособоко: вроде, всех обрусили, то есть выдали паспорта с курицами, но по факту «русскими» жители «ДНР» считаются исключительно в своем зоопарке.
Донбасс
21.04.2024
19:30

"Будут разрушаться украинские города, территория Украины все больше будет становиться диким полем". Обзор СМИ оккупированного Донбасса

На минувшей неделе СМИ оккупированного Донбасса в полном соответствии с кремлевскими методичками "переживали" за дальнейшую судьбу Украины, радовались отсутствию у ВСУ западной помощи, а когда палата представителей Конгресса США все же проголосовала...
Все статьи