В нічному клубі на Прикарпатті виявили 10 незаконних гральних автоматів

10 діючих гральних автоматів вилучили в нічному клубі Тлумача працівники податкової міліції, - повідомляє "Бріз".

В тому, що вони справді були діючі, сумнів не було – адже податківці завітали саме в той момент, коли відвідувачі закладу намагалися зірвати куш на ігрових пристроях.
Як відомо, 26 червня вето на надання послуг азартних ігор накладено Законом України “Про заборону грального бізнесу в Україні”. Однак, той факт, що на момент перевірки у адміністратора не було ні свідоцтва про державну реєстрацію, ні ліцензії, свідчить про те, що ще і до дії Закону, гральний бізнес тут був нелегальним. Тож ігрові автомати податкові правоохоронці описати й вилучили. Їх орієнтована вартість - 150 тисяч гривень.
Ще 12 “одноруких бандитів” податківці “арештували” в одному Івано-франківському кафе. Як і в попередньому випадку, жодних дозвільних документів не було. Вилучені автомати оцінили в 180 тис. грн.
Наразі за фактами даних порушень триває подальша перевірка, вирішується питання про порушення кримінальних справ.
Нагадаємо, при УПМ ДПА в Івано-Франківській області цілодобово працює “гаряча” телефонна лінія (тел. 77-18-97, 77-18-98). За вказаними номерами можна повідомити про факти надання гральних послуг, а також про інші порушення податкового законодавства. Конфіденційність дзвінків гарантується.

Статьи

Донецк
25.04.2024
10:45

Действовать и жить интересно: Как молодежь из Мирнограда развивает общину у линии фронта

Сейчас в Донецкой области массовые мероприятия запрещены, но люди нуждаются в каком-то моральном утешении. Творческие проекты объединили талантливую молодежь и создали терапевтический эффект для жителей громады, заполнили культурную пустоту.
Страна
24.04.2024
15:26

Когда кровь спасает жизнь: как Днепропетровщина держит донорский фронт

Кровь – это ресурс, который невозможно заменить искусственным веществом. И от этого ресурса зависит жизнь как военных, так и гражданских. Донорство уже более двух лет держит свою линию обороны. И в нашей стране очень принципиально перейти от...
Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Все статьи