Багатократний чемпіон Європи з легкої атлетики відзначив 70-річчя у Франківську

Відомий український спортсмен-ветеран відзначив 70-річчя, - повідомили кореспондента "ОстроВ" в прес-службі МВК.

5 серпня цього року 70-річчя від дня народження відзначив відомий івано-франківський легкоатлет в категорії ветеранів іван Ількович Файчак, який також є старшим тренером-викладачем кафедри фізичного виховання Івано-Франківського Національного технічного університету нафти і газу.
Іван Файчак є провідним спортсменом в Україні серед ветеранів легкої атлетики.
А під час святкування свого ювілею Іван Ількович заявив, що готується у складі ветеранської збірної команди успішно виступати на міжнародній спортивній арені починаючи уже з цього року у віковій категорії понад 70 років. Серед улюблених видів „королеви спорту”, тобто легкої атлетики, Іван Ількович надає перевагу стрибкам у довжину, бігу з бар’єрами, а з п’ятиборства (біг 60 м з бар’єрами, довжина, ядро, висота, біг 1000 м) готується виступати у закритих приміщеннях. Чудова фізична форма Івана Файчака та систематичні тренування допоможуть йому з упевненістю планувати майбутні старти серед своїх ровесників.
Колектив Комітету фізичної культури і спорту вітає ювіляра і бажає міцного здоров’я, довголіття, наснаги, успішних стартів та переможних фінішів!

Статьи

Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Мир
26.03.2024
07:36

«Уже сейчас можно купить билеты в Крым на июнь». Российские СМИ об Украине

"В реакции Киева - вся суть этого террористического режима. Трудно даже описать ту смесь восторга, злорадства и упоения, которую трагедия вызвала в украинских СМИ…"
Все статьи