В новому сезоні Євген Мурзін очолюватиме БК „Говерла” з Івано-Франківська



В новому сезоні чемпіонату України з баскетболу "Суперліга" головним тренером івано-франківської "Говерли" буде відомий Євген Мурзін, - повідомляє "bcgoverla.if.ua".

В новому чемпіонаті об'єднаної Суперліги івано-франківську "Говерлу" тренуватиме відомий український фахівець - Євген Мурзін, який впродовж шести років був незмінним головним тренером столичного "Будівельника", а минулого сезону працював з дублем "Черкаських мавп". Більш того, з квітня по липень 2009-го він був на чолі черкаського клубу, змінивши на тренерському містку Йовіцу Арсіча.

Втім, у Черкасах Мурзін надовго не затримався і, за власним бажанням, залишив посаду головного тренера "Мавп". Менш ніж за місцяць Євген Мурзін прийняв пропозицію очолити саме "Говерлу". Новий наставник прибуде до Івано-Франківська наступного вівторка - 4 серпня, а вже на наступний день його буде представлено гравцям прикарпатського клубу у якості головного тренера. 
Євген Мурзін змінить на тренерському містку "Говерли" Олега Пелеха, який працював з франківським клубом від початку його створення, а саме - впродовж семи сезонів. Саме під його керівництвом "говерляни" пройшли шлях від скромного першолігового колективу до одного з лідерів вищої лги, а згодом - амбітного дебютанта новоствореної в минулому році Української баскетбольної ліги. Щодо Олега Пелеха, то у новому сезоні він обійме посаду генерального директора БК "Говерла".




Статьи

Мир
16.04.2024
09:07

«Энергичный контрудар может стать джокером в рукаве Сырского». Российские СМИ об Украине

«Общая оценка украинских резервов приводит к выводу: имеющихся сил и средств командованию ВСУ не хватит для проведения стратегического наступления. Но их достаточно для энергичного контрудара оперативного масштаба на одном направлении».
Донбасс
14.04.2024
18:21

Новое издание обещает жителям "ДНР/ЛНР" новости о родившей котят кошке и некрашеном заборе. Обзор СМИ оккупированного Донбасса

  На минувшей неделе СМИ оккупированного Донбасса были традиционно скучны. Многочисленные близкие к местным властям Телеграм-каналы вслед за официальными источниками массовой пропаганды цитировали политиков чужой страны и в честь 12 апреля...
Страна
12.04.2024
15:51

Ипотечная программа "єОселя": шанс на жилье, который не всем по карману

Главная особенность программы – это возможность приобрести жилье в ипотеку под 3-7% сроком на 20 лет с минимальным взносом 20%. Подобных условий еще никогда не было на ипотечном рынке Украины, поэтому неудивительно, что программа пользуется...
Все статьи