Військову частину відключили від електрики на Львівщині



Через борги військову частину на Львівщині відключили від електропостачання, - повідомляє „Львівський портал”.

На сьогодні через заборгованість перед обласними енергопостачальними компаніями від електроенергії відключено 48 об’єктів та військових частин Збройних Сил України. Про це повідомив тимчасово виконуючий обов’язки Міністра оборони України Валерій Іваненко. Як констатував Валерій Іваненко, 21 військова частина відключена повністю. Він також зазначив, що кількість відключених від електроенергії об’єктів зростає, тільки за останні два дні було відключено 15 військових частин.
 

Зокрема, у Житомирській області відключено від енергопостачання 12 військових частин, у Чернігівській - 8, у Харківській - 7, у Полтавській - 7, у Дніпропетровській - 4. По одній військовій частині відключено у Київській, Львівській та Запорізькій областях. Ще 6 військових частин залишилися без енергопостачання в Криму.
 

«Суми, які заборгувало Міністерство оборони перед обленерго, не є такими радикальними, аби відключати електроенергію», - наголосив Валерій Іващенко. Він зазначив, що на погашення заборгованості за електроенергію також будуть залучені кошти Спецфонду.

Статьи

Донецк
25.04.2024
10:45

Действовать и жить интересно: Как молодежь из Мирнограда развивает общину у линии фронта

Сейчас в Донецкой области массовые мероприятия запрещены, но люди нуждаются в каком-то моральном утешении. Творческие проекты объединили талантливую молодежь и создали терапевтический эффект для жителей громады, заполнили культурную пустоту.
Страна
24.04.2024
15:26

Когда кровь спасает жизнь: как Днепропетровщина держит донорский фронт

Кровь – это ресурс, который невозможно заменить искусственным веществом. И от этого ресурса зависит жизнь как военных, так и гражданских. Донорство уже более двух лет держит свою линию обороны. И в нашей стране очень принципиально перейти от...
Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Все статьи