Перший міжнародний дитячий веломарафон пройде на Львівщині



1 серпня на Львівщині стартуватиме І Міжнародний дитячий велосипедний марафон, - повідомляє „Львівський портал”.

Через Львів пролягає маршрут Першого міжнародного дитячого велосипедного марафону «Європейськими стежками Степана Бандери». Маршрут пов’язаний з біографією С.Бандери і організовується з нагоди 100-річчя від дня народження цього політичного діяча. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради. 
Юні велосипедисти стартують 1 серпня у Червонограді від пам’ятника С.Бандері, 2 серпня марафонці будуть у Львові біля пам’ятника С.Бандері. Фініш марафону – 24 серпня (на День Незалежності України) у Мюнхені на могилі Степана Бандери.
«Мета нашої акції не тільки в тому, щоб вшанувати ім’я Степана Бандери, але й щоб популяризувати серед української молоді здоровий спосіб життя, якого він суворо дотримувався», - говорить президент Благодійного фонду «Еко-милосердя» Павло Савчук.
Маршрут Велосипедного марафону проходитиме через: Соснівка-Сокаль-Червоноград-Львів-Миколаїв-Жидачів-Калуш-Болехів-Моршин-Стрий-Дрогобич-Самбір-Судова-Вишня-Мостиська-Краків-Освенцім-Піщани-Братислава-Відень-Мюнхен.
Колона велосипедистів в’їжджатиме у Львів з боку Дублян 2 серпня 2009 року о 12.30 і прослідує до пам’ятника Степану Бандері. Церемонія біля пам’ятника розпочнеться о 13.00 і закінчиться близько 14.00 урочистим стартом чергового етапу.

Статьи

Страна
18.04.2024
18:19

Медицинская реформа по-запорожски. Получат ли пациенты надлежащее медицинское обеспечение и качественное лечение

Факт экономии бюджетных средств, о котором говорят местные чиновники, вряд ли добавляет оптимизма запорожцам,  пациентам оптимизированных больниц. Любой рядовой горожанин подтвердит, что до сих пор не заметил, чтобы такая реорганизация положительно...
Страна
18.04.2024
09:14

Закон об усилении мобилизации: основные положения

"Это было очень неожиданно. Пока мы на всех эфирах и в соцсетях рассказывали, что это закон о справедливости, о демобилизации, главную норму просто решили убрать. Говорят, что это был четкий ультиматум от Генерального штаба. В частных разговорах они...
Страна
17.04.2024
10:00

Формирование вооруженных сил и мобилизация в Украине. Как это было в прошлом

Битва за Украину была выиграна в значительной степени благодаря победе большевиков на идеологическом и информационном фронтах. Именно это, вместе с мобилизационными возможностями Красной Армии, непревзойденной жестокостью противника, способность...
Все статьи