Триває акція «Купуємо Івано-Франківське – даємо роботу Івано-Франківцям»

З початку липня мешканці обласного центру мають змогу на вулицях міста спостерігати рекламні щити з закликом «Купуємо Івано-Франківське — даємо роботу Івано-Франківцям», на яких також розміщено найменування та логотипи місцевих харчових торгових марок. 

Метою даного заходу є популяризація та пропаганда продукції місцевих виробників харчових продуктів серед мешканців м. Івано-Франківська, та, як наслідок, допомога підприємствам в складних умовах виходу з фінансово-економічної кризи. 

Реалізація даного проекту стала можлива завдяки плідній співпраці виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради з маркетинговими агентствами міста, які погодились безкоштовно надати рекламні площі для проведення акції. Також важливо відзначити, що і підприємства не сплачують жодної копійки за участь в проекті. 

На сьогоднішній день, по території міста встановлено двадцять «біг-бордів» та «сіті-лайтів». Також, в рамках даної акції, найближчим часом заплановано здійснити друк плакатів аналогічного змісту для їх розповсюдження серед великих і малих торгівельних центрів м. Івано-Франківська, та проведення в місцевих супермаркетах дегустацій продукції місцевого виробництва.

Статьи

Страна
09.05.2024
14:20

Тень Медведчука: запорожская руда и уголь Донбасса

В.Медведчук занимается привычными для себя вещами. Как и ранее в Украине, это "распил" государственных денег (теперь из федерального бюджета) и рейдерство. Кумовство с путиным позволяет делать это безнаказанно. 
Мир
08.05.2024
09:59

Изобразить то, что трудно представить. Путешествие по бывшим нацистским лагерям смерти в Польше

"Хотя около половины еврейских жертв действительно погибли в лагерях, другая половина так и не попала в лагеря смерти, – рассказывает он. – Они умерли от голода и болезней в гетто или были убиты в городах и селах, где они жили".
Мир
07.05.2024
09:09

«Войну на истощение России не выиграть». Российские СМИ об Украине

Британцы действительно гордятся, что задают некие тренды в украинском кризисе, направляют Украину по антироссийскому пути, удерживая ее на нем, и остаются лидерами в финансировании Киева вместе с США и ФРГ...
Все статьи