Правоохоронці припускають можливість сутичок на день визволення Львова від фашистів

У Львові можливі сутички між Російським братством та націоналістами, - повідомляє "Zaxid.net".

Сьогодні, 24 липня, о 15.00 у Львівському адміністративному окружному суді відбудеться судове засідання за клопотанням Львівської міської ради щодо заборони Російському молодіжному братству проводити акцію 26-27 липня (в день 65-ї річниці входження до Львова Червоної армії. - ZAXID.NET) у Львові.
"Російське молодіжна братство подало заявку про проведення 26-27 липня масових заходів. Окрім покладання квітів, панахиди та інших заходів, вони хочуть пройти пішою ходою з вул. Мечнікова від Марсового поля до площі Ринок. Ми проти такої ходи та перекривання руху", - зазначив Ігор Цікало.
Він зазначив, що за інформацією правоохоронців, у цей день свої акції планують проводити також ВО "Свобода" та інші праві політичні сили.
"Це могло б стати причиною сутичок у мсті, тому ми звернулися до міського голови Львова Андрія Садового. Міськрадою було скеровано до суду скаргу, щоб суд вирішив, чи можна і кому у цей день проводити свої акції", - сказав І.Цікало.
Ігор Цікало також запевнив, що, незважаючи на те, яким буде рішення суду, управління МВС міста посилено охоронятиме спокій львів’ян.

Статьи

Страна
24.04.2024
15:26

Когда кровь спасает жизнь: как Днепропетровщина держит донорский фронт

Кровь – это ресурс, который невозможно заменить искусственным веществом. И от этого ресурса зависит жизнь как военных, так и гражданских. Донорство уже более двух лет держит свою линию обороны. И в нашей стране очень принципиально перейти от...
Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Донецк
22.04.2024
18:04

СЭЗ и кризис доверия. Донецкий дневник

Из всего обещанного ранее удалось реализовать только одно – «присоединение» к РФ. Да и то как-то кособоко: вроде, всех обрусили, то есть выдали паспорта с курицами, но по факту «русскими» жители «ДНР» считаются исключительно в своем зоопарке.
Все статьи