Головного тренера ФК «Закарпаття» буде оштрафовано за ненормативну лексику

Голова Контрольно-дисциплінарного комітету Федерації футболу України Стефан Решко заявив про неприпустимість поведінки головного тренера «Закарпаття» Ігоря Гамули, який на післяматчевій прес-конференції після гри першого туру «Іллічівець»–«Закарпаття» використовував ненормативну лексику, - повідомляє "ЗІК".

 

«Я зараз перебуваю на лікарняному після перенесеної операції, але обов’язково прийду на засідання нашого комітету, яке відбудеться у четвер, 23 липня, – там розглядатимемо «питання Гамули». Це недопустимо! Чогось подібного я не пам’ятаю. Буде вжито найсерйозніших заходів. Покарання може бути різне, у тому числі «комбінаційне»: штраф плюс позбавлення права керувати командою на кілька матчів», – зазначив Решко.
 

У свою чергу, прес-аташе «Закарпаття» Ростислав Буняк так прокоментував ситуацію: «Наш клуб їхав до Маріуполя здобувати очки – і тут така прикра невдача, всі були засмучені. На 91-й хвилині матчу у футболіста «Іллічівця» була гра рукою, але суддя цього не зафіксував. Такий арбітраж плюс провокації журналістів місцевих і всеукраїнських видань не сприяють хорошому іміджу футбольного клубу «Закарпаття». Можливо, були інші підводні течії – це ж йдеться про шалені гроші, можливо, наші конкуренти зацікавлені у таких провокаціях… Ігор Васильович – емоційна людина, говорить те, що думає. Це трохи неправильно так висловлюватися. Генеральний директор клубу Іван Шіц розмовляв з Ігорем Васильовичем на цю тему. Було зроблено певні висновки».

Статьи

Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Мир
26.03.2024
07:36

«Уже сейчас можно купить билеты в Крым на июнь». Российские СМИ об Украине

"В реакции Киева - вся суть этого террористического режима. Трудно даже описать ту смесь восторга, злорадства и упоения, которую трагедия вызвала в украинских СМИ…"
Все статьи