Школа прийомних батьків завершилась на Прикарпатті



Сьогодні у Ворохті Івано-Франківської області завершується 5-денне навчання у Літній школі прийомних батьків та батьків-вихователів, - повідомляє „Обласне радіо”.

Учасниками Літньої школи, організованої обласним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, є прийомні батьки та їхні діти з Богородчанського, Галицького, Верховинського, Долинського, Калуського, Надвірнянського районів, міст Івано-Франківська та Калуша.

Вони обговорюють особливості виховання та розвитку прийомної дитини, актуальні проблеми між рідними і прийомними дітьми, дозвілля своїх вихованців, а також ті зміни, що відбулися після створення прийомної сім’ї, і те, як вони вплинули на їхні думки, побут, стосунки та плани на майбутнє.

Діти також беруть участь в ігротеках, соціально-психологічних тренінгах, „сімейних вогниках” та різноманітних конкурсах і спортивних змаганнях.

Статьи

Страна
18.04.2024
09:14

Закон об усилении мобилизации: основные положения

"Это было очень неожиданно. Пока мы на всех эфирах и в соцсетях рассказывали, что это закон о справедливости, о демобилизации, главную норму просто решили убрать. Говорят, что это был четкий ультиматум от Генерального штаба. В частных разговорах они...
Страна
17.04.2024
10:00

Формирование вооруженных сил и мобилизация в Украине. Как это было в прошлом

Битва за Украину была выиграна в значительной степени благодаря победе большевиков на идеологическом и информационном фронтах. Именно это, вместе с мобилизационными возможностями Красной Армии, непревзойденной жестокостью противника, способность...
Мир
16.04.2024
10:17

«Энергичный контрудар может стать джокером в рукаве Сырского». Российские СМИ об Украине

«Общая оценка украинских резервов приводит к выводу: имеющихся сил и средств командованию ВСУ не хватит для проведения стратегического наступления. Но их достаточно для энергичного контрудара оперативного масштаба на одном направлении».
Все статьи