У Львові відкривають центр українсько-польської співрпаці



9 червня у Львові відбудеться офіційне відкриття Центру польсько-української співпраці у межах однойменного проекту, що реалізовується Міською ґміною Краснік (Люблінське воєводство) за участі партнерів з Польщі та України, - повідомляє «Об’єктивно».
Кінцевою метою такої співпраці має бути налагодження партнерських відносин між органами місцевого самоврядування, підприємцями.
Центр працюватиме на базі громадської організації «Європейський діалог» за адресою: проспект Чорновола, 4, кімната 1.
Загалом у навчальній частині проекту візьме участь 2100 представників місцевого самоврядування, підприємців з Польщі та України, а також активних представників спільнот, в конференційній частині - 820 осіб, в інших частинах – 4000 осіб.
Нагадаємо, 1 лютого 2009 р. місто Краснік розпочало реалізацію проекту „Центр польсько-української співпраці” у рамках Норвезького фінансового механізму. Проект триватиме до січня 2011 року і передбачає 24 навчальні поїздки для 20-особових груп учасників – представників місцевої влади та громадських організацій України, економічні форуми та семінари для представників бізнесу, конференції, Дні Красніка, велопробіги Краснік – Львів.
Головна ціль проекту – сприяння обміну досвідом і знаннями для покращення функціонування місцевої влади та стимулювання громадських ініціатив. Під час навчальних поїздок учасники знайомитимуться з практичними аспектами організації та управління ґміною, впровадженими рішеннями у сфері управління якістю, проекологічної діяльності ґміни, комунікації з мешканцями, співпраці з громадськими організаціями.
Головні партнери проекту: Регіональний Центр Фонду розвитку місцевої демократії в Любліні (Польща) і громадська організація „Європейський Діалог” зі Львова (Україна). Партнерами у проведенні заходів в області розвитку бізнесу з польської сторони є: Польсько-українська торгова палата і Люблінський клуб бізнесу.  

Статьи

Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Донецк
22.04.2024
18:04

СЭЗ и кризис доверия. Донецкий дневник

Из всего обещанного ранее удалось реализовать только одно – «присоединение» к РФ. Да и то как-то кособоко: вроде, всех обрусили, то есть выдали паспорта с курицами, но по факту «русскими» жители «ДНР» считаются исключительно в своем зоопарке.
Донбасс
21.04.2024
19:30

"Будут разрушаться украинские города, территория Украины все больше будет становиться диким полем". Обзор СМИ оккупированного Донбасса

На минувшей неделе СМИ оккупированного Донбасса в полном соответствии с кремлевскими методичками "переживали" за дальнейшую судьбу Украины, радовались отсутствию у ВСУ западной помощи, а когда палата представителей Конгресса США все же проголосовала...
Все статьи