Молоді лесбійки Прикарпаття створюють свою організацію



Лесбійки з Івано-Франківська вирішили створити організацію, що об’єднає таких, як вони, - повідомляє „ТСН”.

На Івано-Франківщині збираються зареєструвати організацію лесбійок. Метою її буде проведення активної просвітницької роботи щодо безпечного сексу, а також щодо толерантності стосовно сексменшин. Зорганізуватися наразі зголосилися близько двадцяти молодих жінок.

Першою і єдиною, хто в Івано-Франківську не боїться відкрито говорити про свою нетрадиційну сексуальну орієнтацію - двадцятидворічна Тетяна, каже, вона - лесбійка з дитинства. Батьки все давно знають і, начебто, розуміють.

Вікторія - цілковита її протилежність. Ще три роки тому мала хлопця. Що їй подобаються жінки, дізналася після випадкового знайомства з лес бійкою, якій освідчилася першою.

За своє "нетрадиційне кохання" Вікторія, як і більшість місцевих лесбійок, платить дорого. Мати вигнала дочку з дому, на роботі через сексуальні вподобання можуть і звільнити.

За словами Тетяни, таким, як вона, небезпечно ходити по українських вулицях, були випадки зґвалтування.

Відтак "слабка стать" вирішила захищатися. Попросили юридичної та психологічної підтримки у благодійників з фонду, що опікується різноманітними "групами ризику".

Так, голова християнського благодійного фонду Андрій Микитин розповідає, що в Івано-Франківську немає фахівців, які можуть працювати із секс меншинами.

Ще однією метою створення організації лес бійок є отримання змоги вільно зустрічатися для обговорення власних проблем, допомоги таким, як самі, у конфліктах з колишніми чоловіками, нинішнім керівництвом та дітьми, у кого вони є.

На липень запланований перший публічний захід – круглий стіл за участю геїв, лесбійок, трансвеститів та медиків, правоохоронців, чиновників.

Статьи

Страна
18.04.2024
18:19

Медицинская реформа по-запорожски. Получат ли пациенты надлежащее медицинское обеспечение и качественное лечение

Факт экономии бюджетных средств, о котором говорят местные чиновники, вряд ли добавляет оптимизма запорожцам,  пациентам оптимизированных больниц. Любой рядовой горожанин подтвердит, что до сих пор не заметил, чтобы такая реорганизация положительно...
Страна
18.04.2024
09:14

Закон об усилении мобилизации: основные положения

"Это было очень неожиданно. Пока мы на всех эфирах и в соцсетях рассказывали, что это закон о справедливости, о демобилизации, главную норму просто решили убрать. Говорят, что это был четкий ультиматум от Генерального штаба. В частных разговорах они...
Страна
17.04.2024
10:00

Формирование вооруженных сил и мобилизация в Украине. Как это было в прошлом

Битва за Украину была выиграна в значительной степени благодаря победе большевиков на идеологическом и информационном фронтах. Именно это, вместе с мобилизационными возможностями Красной Армии, непревзойденной жестокостью противника, способность...
Все статьи