Івано-Франківськ перетвориться на „Студентську республіку”



В Івано-Франківську пройде мультифестиваль „Студентська республіка 2009”, - повідомляє „БРІЗ”.

У неділю, 14 червня в Парку культури і відпочинку ім. Т. Шевченка розпочнеться молодіжний мультифестиваль «Студентська республіка 2009».

Цього року організаторами молодіжного заходу стали лідер Громадського Форуму Юрій Соловей, ВГМО «Студентська республіка», а також Управління у справах сім’ї та молоді ОДА.

«Студентська республіка» – міжнародний мульти-фестиваль, учасниками якого є  молоді лідери з українських ВУЗів, та із інших країн, таких як Росія, Грузія, США та Молдова. Головна ідея мульти-фестивалю полягає у покращенні життя українського студентства, розвитку молодого покоління, захисту прав та інтересів молоді України та формування молодої незалежної української еліти.

Протягом цікавої та динамічної студентської гри її учасники на кілька днів стають громадянами уявної країни, яка діє за власними законами, має свої органи влади, окрему валюту, забуваючи при цьому, що поза межами студмістечка вирує реальне життя. Під час гри проводяться конкурси та різноманітні змагання, а в кінці гри громадяни змодельованої держави прямим голосуванням обирають свого студентського мера, який разом зі своєю командою поїде представляти Івано-Франківськ на Всеукраїнську студреспубліку, яка наприкінці літа традиційно проводиться у Криму.

Для того, щоб стати учасниками фестивалю необхідно заздалегідь зареєструвати команду з 6-ти осіб за тел. 8-066-675-50-59, 8-066-398-19-54.

Старт та відкриття фестивалю заплановано на 10:00 ранку. Місце проведення заходу: станція прокату човнів, поблизу міського озера.

Статьи

Донецк
22.04.2024
18:04

СЭЗ и кризис доверия. Донецкий дневник

Из всего обещанного ранее удалось реализовать только одно – «присоединение» к РФ. Да и то как-то кособоко: вроде, всех обрусили, то есть выдали паспорта с курицами, но по факту «русскими» жители «ДНР» считаются исключительно в своем зоопарке.
Донбасс
21.04.2024
19:30

"Будут разрушаться украинские города, территория Украины все больше будет становиться диким полем". Обзор СМИ оккупированного Донбасса

На минувшей неделе СМИ оккупированного Донбасса в полном соответствии с кремлевскими методичками "переживали" за дальнейшую судьбу Украины, радовались отсутствию у ВСУ западной помощи, а когда палата представителей Конгресса США все же проголосовала...
Луганск
20.04.2024
19:37

"Эта война не похожа ни на одну другую": Украина продолжает нарабатывать опыт психологической поддержки раненых и вернувшихся из плена

"Честно говоря, мне не хочется снова обо всем этом вспоминать... Да, я признаю, что нуждаюсь в помощи психолога. Но сейчас мне ее не предоставляют"
Все статьи