Івано-Франківськ перетвориться на „Студентську республіку”



В Івано-Франківську пройде мультифестиваль „Студентська республіка 2009”, - повідомляє „БРІЗ”.

У неділю, 14 червня в Парку культури і відпочинку ім. Т. Шевченка розпочнеться молодіжний мультифестиваль «Студентська республіка 2009».

Цього року організаторами молодіжного заходу стали лідер Громадського Форуму Юрій Соловей, ВГМО «Студентська республіка», а також Управління у справах сім’ї та молоді ОДА.

«Студентська республіка» – міжнародний мульти-фестиваль, учасниками якого є  молоді лідери з українських ВУЗів, та із інших країн, таких як Росія, Грузія, США та Молдова. Головна ідея мульти-фестивалю полягає у покращенні життя українського студентства, розвитку молодого покоління, захисту прав та інтересів молоді України та формування молодої незалежної української еліти.

Протягом цікавої та динамічної студентської гри її учасники на кілька днів стають громадянами уявної країни, яка діє за власними законами, має свої органи влади, окрему валюту, забуваючи при цьому, що поза межами студмістечка вирує реальне життя. Під час гри проводяться конкурси та різноманітні змагання, а в кінці гри громадяни змодельованої держави прямим голосуванням обирають свого студентського мера, який разом зі своєю командою поїде представляти Івано-Франківськ на Всеукраїнську студреспубліку, яка наприкінці літа традиційно проводиться у Криму.

Для того, щоб стати учасниками фестивалю необхідно заздалегідь зареєструвати команду з 6-ти осіб за тел. 8-066-675-50-59, 8-066-398-19-54.

Старт та відкриття фестивалю заплановано на 10:00 ранку. Місце проведення заходу: станція прокату човнів, поблизу міського озера.

Статьи

Страна
29.03.2024
10:18

В Крыму становится страшно: растет популярность страхования от БПЛА

...Эти выплаты никто не увидит, так как нет законодательной базы. Если они страхуют от террористического акта, то должно быть решение о возбуждении уголовного дела по соответствующей статье и так далее. Все остальное – красивые слова и обещания,...
Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Все статьи