Дитячі садочки Івано-Франківська працюватимуть все літо



На відміну від дитячих садочків в інших областях України, в Івано-Франківську такі заклади на канікули літом не підуть, - повідомляє „ТРК Вежа”.

Дитячі садочки Івано-Франківська працюватимуть протягом усього літа. Про це в інтерв'ю нашому кореспондентові повідомила інспектор міського управління освіти та науки Оксана Передрук.

За її словами, усі місцеві дошкільні заклади протягом червня працюватимуть у звичайному режимі. У липні, ймовірно, деякі дитсадки садочки скоротять свої групи. Адже чимало батьків підуть у літні відпустки і проводитимуть вільний час з малечою. Однак усі дитсадки у липні - серпні працюватимуть безперебійно,  зауважила Оксана Передрук: "Mи працюємо відповідно до вимог батьків. Є велика кількість батьків? Ми даєм запит. Кожна група відповідно переговорює з батьками, потрібний їм садочок чи не потрібний! ... і по запитам батьків  дошкільні заклади літом працюють".

Як повідомляв „Остров”: На сьогодні у Луцьку визначено, які садочки влітку працюватимуть, а які буде закрито на канікули. З 38 дошкільних закладів працюватимуть лише 8, або ж, за потреби, 10.

Статьи

Донецк
25.04.2024
10:45

Действовать и жить интересно: Как молодежь из Мирнограда развивает общину у линии фронта

Сейчас в Донецкой области массовые мероприятия запрещены, но люди нуждаются в каком-то моральном утешении. Творческие проекты объединили талантливую молодежь и создали терапевтический эффект для жителей громады, заполнили культурную пустоту.
Страна
24.04.2024
15:26

Когда кровь спасает жизнь: как Днепропетровщина держит донорский фронт

Кровь – это ресурс, который невозможно заменить искусственным веществом. И от этого ресурса зависит жизнь как военных, так и гражданских. Донорство уже более двух лет держит свою линию обороны. И в нашей стране очень принципиально перейти от...
Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Все статьи