400 будинків у Львові два тижня будуть без гарячоі води



Мешканців 400 будинків Львова мордуватимуть відсутністю гарячої води до 15 червня, - повідомляє „ЗІК”.

Подачу гарячої води до всіх будинків Львова відновлять не раніше 15 червня. ЛМКП «Львівтеплоенерго» продовжило термін ліквідації пошкоджень на теплових мережах міста, оскільки цього року їх виявилося більше, ніж передбачали. Про це сьогодні, 2 червня, під час брифінгу повідомив технічний директор, перший заступник директора ЛМКП «Львівтеплоенерго» Роман Мозіль.

«Зараз ми завершили гідравлічні випробування так, як це було заплановано до 29 травня. Сьогодні ми почали заповнювати теплові мережі. Цього року було дуже багато пошкоджень тепломереж – 98. Для порівняння у минулому році пошкоджень було 62. Тому відновлювальні роботи затрималися. Ми надіслали листа у міську раду для продовження терміну ліквідації виявлених пошкоджень до 15 червня», – повідомив Мозіль.

З його слів, зараз не подається гаряча вода до споживачів, які підключені до ТЕЦ-1, через її «нульову зупинку». Тому подачу гарячої води будуть відновлювати поступово з локальних котелень.

За інформацією «Львівтеплоенерго», станом на сьогодні без гарячої води залишаються приблизно 400 будинків Львова на вулицях: В. Великого, Науковій, Сахарова, Дж.Вашингтона–Пасічній, Новому Львові та частині Сихова. У той час мешканці 650 будинків забезпечені гарячим водопостачанням.

Статьи

Донецк
26.04.2024
16:00

Восстановление Донетчины: пока даже не в проекте, но...

Отношения власти и общественности никогда не были исключительно конструктивными, в Донецкой области в частности, прежде всего, из-за взаимного недоверия, нехватки опыта, несовпадения представлений о сотрудничестве и просто нежелания власти быть...
Страна
26.04.2024
10:51

Украинский металл: кажется, есть надежда

"Производственные результаты по итогам года могли быть выше, если бы импортная продукция из Китая не заходила в больших объемах на отечественный рынок, особенно когда в Украине производятся аналоги".
Донецк
25.04.2024
10:45

Действовать и жить интересно: Как молодежь из Мирнограда развивает общину у линии фронта

Сейчас в Донецкой области массовые мероприятия запрещены, но люди нуждаются в каком-то моральном утешении. Творческие проекты объединили талантливую молодежь и создали терапевтический эффект для жителей громады, заполнили культурную пустоту.
Все статьи