В Івано-Франківську визначено кращого соціального журналіста року



Визначено номінантів конкурсу «кращий соціальний журналіст року» в місті Івано-Франківську, - повідомляє кореспондент „Острова”.

Громадське об’єднання „Наше місто в рамках акції Заради наших дітей провело конкурс на визначення кращого соціального журналіста року в місті Івано-Франківську. В результаті вивчення поданих робіт як самими журналістами, так і представниками громадських та благодійних організацій визначено номінантів трьох премій. 

3 місце - журналіст Юля Ободянська, журнал «Версаль» за статтю «Обличчя проституції: на краю безодні». 

2 місце - журналіст Мар’яна Лехицька Інтернет сайт «Малакава» за статтю «Одне самотнє життя, або як вимірюється наша людяність» (про ВІЛ-інфікованого хлопчика). 

1 місце - журналіст Наталія Фармус з телевізійного каналу «3-тя студія» за цикл репортажів про людей низького зросту. 

Нагородження номінантів відбудеться 1 червня у День захисту дітей в 11.00 в приміщенні БХФ «Солідарність» по вулиці Січових Стрільців, 34. 

Як повідомив лідер ГО «Наше Місто» Андрій Микитин, конкурси для журналістів будуть продовжуватися.  

«Наразі «Наше місто» пропонує співпрацю всім зацікавленим журналістам в публікації статей демократичного спрямування, які з тих чи інших причин відмовляються друкувати в місцевій пресі. Запрошуємо всіх бажаючих, в тому числі і молодих журналістів, які хочуть спробувати себе в публіцистиці», - повідомив А.Микитин.

Статьи

Страна
18.04.2024
18:19

Медицинская реформа по-запорожски. Получат ли пациенты надлежащее медицинское обеспечение и качественное лечение

Факт экономии бюджетных средств, о котором говорят местные чиновники, вряд ли добавляет оптимизма запорожцам,  пациентам оптимизированных больниц. Любой рядовой горожанин подтвердит, что до сих пор не заметил, чтобы такая реорганизация положительно...
Страна
18.04.2024
09:14

Закон об усилении мобилизации: основные положения

"Это было очень неожиданно. Пока мы на всех эфирах и в соцсетях рассказывали, что это закон о справедливости, о демобилизации, главную норму просто решили убрать. Говорят, что это был четкий ультиматум от Генерального штаба. В частных разговорах они...
Страна
17.04.2024
10:00

Формирование вооруженных сил и мобилизация в Украине. Как это было в прошлом

Битва за Украину была выиграна в значительной степени благодаря победе большевиков на идеологическом и информационном фронтах. Именно это, вместе с мобилизационными возможностями Красной Армии, непревзойденной жестокостью противника, способность...
Все статьи