Сьогодні у Львові відзначають День кельнера



Сьогодні у Львові День кельнера, - повідомляє „ЗІК”.
Для підвищення престижу професії офіціантів та спонукання молоді до навчання цій професії, Гільдія рестораторів м. Львова за підтримки Львівської міської ради 21 травня 2009 року оголосила Днем Львівського кельнера.

«Сьогодні часто сприймають професію офіціанта не престижною чи не серйозною. Але це не так. Офіціант – це не просто людина, що обслуговує нас в ресторані. Сучасний офіціант – це освічена людина, у якої, по-перше, повинна бути добре поставлена мова, по-друге, вміння добре розбиратися в гастрономії, у винах, етикеті. Крім цього, офіціант повинен знати ази психології, адже це та людина, що створює атмосферу за кожним столиком. Нарешті – це важка фізична праця», – повідомив президент Гільдії рестораторів Марк Зархін.

„Власникам та директорам ресторанів м. Львова пропонуємо особисто одягнути форми офіціантів та обслуговувати клієнтів своїх закладів. Це буде весело», – зауважила заступник начальника управління економіки Вікторія Довжик.

Учора, 20 травня, у Львові нагородили грамотами та подяками департаменту економічної політики ЛМР кращих кельнерів та працівників готельно-ресторанного бізнесу у місті. Всього відзначили 27 осіб. Троє кельнерів отримали подяки міського голови Львова – Роман Галько, Зенон Миськів та Мирослав Сало.

Статьи

Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Мир
26.03.2024
07:36

«Уже сейчас можно купить билеты в Крым на июнь». Российские СМИ об Украине

"В реакции Киева - вся суть этого террористического режима. Трудно даже описать ту смесь восторга, злорадства и упоения, которую трагедия вызвала в украинских СМИ…"
Все статьи