Директор ЛАЗу за гратами чекатиме на суд



Прокуратура міста Львова завершила слідуство у справі директора ЛАЗу. Тепер справа за судом, - повідомляє "Zaxid.net".

Прокуратурою м. Львова 15.05.2009 року завершено досудове слідство у кримінальній справі відносно директора ТзОВ "Львівські автобусні заводи" Челяпіна С.М., котрий обвинувачується у вчиненні умисної невиплати заробітної плати працівникам товариства за ст. 175 ч.1 КК України та в ухиленні від сплати страхових внесків на загальнообов’язкове державне пенсійне страхування за ст. 212-1 ч.3 КК України.

Обвинувачений Челяпін С.М. надалі утримується під вартою в межах Львівського слідчого ізолятора .

За результами вжитих прокуратурою м. Львова заходів, зменшено загальну суму заборгованості по виплаті заробітної плати та страхових внесків до Пенсійного фонду України.

На цей час триває складання обвинувального висновку по справі, після чого справа буде направлена до суду для розгляду по суті.

Загалом у ході досудового слідства у цій кримінальній справі визнано потерпілими понад 1400 осіб, допитано більше 1500 свідків та потерпілих, проведено 3 ревізії фінансово-господарської діяльності підприємства. З метою задоволення цивільних позовів про погашення заборгованості по заробітній платі на майно підприємства та обвинуваченого накладено арешт.

Поряд з цим, в ході досудового слідства 14.05.2009 року порушено кримінальну справу відносно попереднього керівника ТзОВ "ЛАЗи" М. за ознаками злочинів, передбачених ст. ст. 175 ч.1, 212-1 ч.3 КК України, яку виділено в окреме провадження у зв'язку з не встановленням його місця перебування його оголошено в розшук. Розслідування справи по обвинуваченні останнього триває.

Також в ході проведеного досудового слідства виявлено і інші факти вчинення злочинів службовими особами ТзОВ "ЛАЗи", в тому числі ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах, за якими 14.05.2009 року порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ст. 212 ч. 3 КК України, яку скеровано в слідчий відділ податкової міліції державної податкової інспекції у м. Львові для проведення досудового слідства.

Статьи

Страна
29.03.2024
10:18

В Крыму становится страшно: растет популярность страхования от БПЛА

...Эти выплаты никто не увидит, так как нет законодательной базы. Если они страхуют от террористического акта, то должно быть решение о возбуждении уголовного дела по соответствующей статье и так далее. Все остальное – красивые слова и обещания,...
Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Все статьи