В Чернівцях всі бажаючі зможуть переглянути фінал Кубку УЕФА на екарні в центрі міста







Фінал Кубку УЄФА чернівчани переглянуть на великому екрані в центрі міста, - повідомляє кореспондент „Острова”.

Фінальний поєдинок Кубку УЄФА між донецьким "Шахтарем" та бременським "Вердером" транслюватимуть 20 травня у Чернівцях на площі Філармонії на великому екрані. Трансляцію футбольного поєдинку в прямому ефірі за сприяння міської влади забезпечить фірма "Інтервал".

Як повідомив директор ПФ "Інтервал" Віктор Пелепчук, основною метою заходу є промоція перегляду футбольних матчів на великому екрані у широкому колі вболівальників. Це передусім сприятиме поширенню вболівальницької культури, що є важливим з огляду на проведення в Україні Євро-2012.

"Запрошуємо шанувальників футболу на трансляцію вирішального футбольного матчу та сподіваємося, що у рамках цієї акції чернівчани продемонструють свою культуру вболівання, європейськість і креативність, а наша позитивна енергетика та сила віри у перемогу допоможуть успішно зіграти українській команді", - заявив Віктор Пелепчук.

Трансляція фінального матчу на площі Філармонії розпочнеться о 21.20. Перед трансляцією о 20.00 чернівчанам, шанувальникам футболу буде презентовано фільм "Наші Чернівці", відзнятий до 600-річчя Чернівців львівською телестудією "Талан" .

Статьи

Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Мир
26.03.2024
07:36

«Уже сейчас можно купить билеты в Крым на июнь». Российские СМИ об Украине

"В реакции Киева - вся суть этого террористического режима. Трудно даже описать ту смесь восторга, злорадства и упоения, которую трагедия вызвала в украинских СМИ…"
Все статьи