У Рівному вилучили 15 тисяч пляшок підробленої горілки



15 тисяч пляшок горілки з підробленими акцизними марками вилучили правоохоронці Рівного, - повідомляє „ЗІК”.
Дві вантажівки, заповнені горілкою з підробленими акцизними марками, зупинили на Рівненщині працівники сектору державної служби боротьби з економічною злочинністю Рівненського МВ УМВС України в області.

На одному з об’їзних автошляхів Рівного працівники міліції зупинили для перевірки автомобілі «Daimler-benz» та «ЗІЛ-130». Водії на вимогу правоохоронців не надали для перевірки жодного супровідного документу, а при огляді горілчаної продукції відповідним пристроєм було попередньо зафіксовано візуальні ознаки підробки марок акцизного збору. «Було вилучено понад 15 тисяч півлітрових пляшок горілки «Пшенична» виробництва одного з державних підприємств. Обидва автомобілі з сурогатом доставили на територію міськвідділу міліції та опечатали. Відібрано також зразки продукції для проведення відповідних експертиз фахівцями науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС», – повідомив начальник УДСБЕЗ УМВС полковник міліції Анатолій Поплавський.

Наразі працівники міліції встановлюють походження марок акцизного збору та самої алкогольної продукції. Зокрема, буде перевірено її відповідність ГОСТам та іншим стандартам.

Статьи

Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Мир
26.03.2024
07:36

«Уже сейчас можно купить билеты в Крым на июнь». Российские СМИ об Украине

"В реакции Киева - вся суть этого террористического режима. Трудно даже описать ту смесь восторга, злорадства и упоения, которую трагедия вызвала в украинских СМИ…"
Все статьи