Гей-парад у Львові закидали яйцями люди в масках



Учасників гей-парада в Львові закидали яйцями, - повідомляє „КуПол”.

Представники секс-меньшин Львова почали збиратися в суботу на площі Митній. А за кріпосними воротами з іншого боку їх вже чекали молоді люди в темному одязі і в респіраторних масках.
Як пише видання, учасники параду не хотіли починати свій захід до приїзду міліції, проте правоохоронці спізнювалися. Скориставшись ситуацією, противники параду «розрядили» в представників секс-меньшинств більше десяти лотків яєць.
Через півгодини на місце прибули два міліціонери. Цього виявилося явно не достатньо, і правоохоронці викликали підмогу - приїхала машина з «беркутівцями».
Хлопці в чорному одязі спробували ще раз обстріляти геїв яйцями, кинувши при цьому ще й петарду. Коли всі «снаряди» були використані, захисники традиційних моральних засад швидко віддалилися. А закидані яйцями учасники параду таки розвернули свій кольоровий прапор і плакати.
«Визнаю, я не прихильник публічних акцій, але вважаю, що якщо людина хоче задекларувати свої погляди і позиції, то вона має на це право», - сказав президент «Гей-форуму України» Святослав Шеремет, який, як пише видання, весь цей час спостерігав за протистоянням з безпечної відстані.

Статьи

Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Мир
26.03.2024
07:36

«Уже сейчас можно купить билеты в Крым на июнь». Российские СМИ об Украине

"В реакции Киева - вся суть этого террористического режима. Трудно даже описать ту смесь восторга, злорадства и упоения, которую трагедия вызвала в украинских СМИ…"
Все статьи