Сергій Бубка привезе в Івано-Франківськ Кубок Європи?



Кубок Європи зі спортивної ходьби може відбутися в Івано-Франківську, - повідомляє „Малакава”.

З такою пропозицією сьогодні звернувся до президента Національного олімпійського комітету України Сергія Бубки, який сьогодні з офіційним візитом прибув до міста, начальник управління спорту МВК Віталій Матешко.

«У місті традиційно проводяться міжнародні змагання зі спортивної ходьби, — говорить Віталій Матешко, — Близько 6 -8 країн беруть участь у змаганнях. У нас є сертифікована траса та всі необхідні умови для проведення змагань такого масштабу».

Кубок Європи зі спортивної ходьби планують провести у 2012 році до відзначення 350 річниці Дня міста. Віталій Матешко каже, що це змагання є його найбільшою мрією.

Сергій Бубка погодився допомогти та зробити все, що в його силах. «Всі необхідні умови необхідно відпрацювати у цьому році. Працюючи разом, думаю, втілення такої мрії стане реальним», — сказав Сергій Бубка.

 

Статьи

Страна
18.04.2024
09:14

Закон об усилении мобилизации: основные положения

"Это было очень неожиданно. Пока мы на всех эфирах и в соцсетях рассказывали, что это закон о справедливости, о демобилизации, главную норму просто решили убрать. Говорят, что это был четкий ультиматум от Генерального штаба. В частных разговорах они...
Страна
17.04.2024
10:00

Формирование вооруженных сил и мобилизация в Украине. Как это было в прошлом

Битва за Украину была выиграна в значительной степени благодаря победе большевиков на идеологическом и информационном фронтах. Именно это, вместе с мобилизационными возможностями Красной Армии, непревзойденной жестокостью противника, способность...
Мир
16.04.2024
10:17

«Энергичный контрудар может стать джокером в рукаве Сырского». Российские СМИ об Украине

«Общая оценка украинских резервов приводит к выводу: имеющихся сил и средств командованию ВСУ не хватит для проведения стратегического наступления. Но их достаточно для энергичного контрудара оперативного масштаба на одном направлении».
Все статьи