Націоналісти в Івано-Франковську довели ветеранів до сліз (Фото та аудіо)

9 травня в Івано-Франківську виявилося справді святом зі сльозами на очах - оскільки люди, які прийшли на покладання вінків на центральне меморіальне кладовище, були вражені провокацією, яку вчинили представники КУНу по відношенню до сивочолих ветеранів Великої Вітчизняної війни. Група ошаленілих молодиків біля входу до меморіалу вічного вогню безперестанно вигукувала образливі гасла в сторону ветеранів та учасників мітингу. Люди, що прийшли на святкування – плакали від такої образи. Не плакали хіба що ветерани - вони пережили часи лихоліть і бачили й не таке. Найприкріше, що організатори мітингу - міська влада нічого не вдіяли для того, щоб усунути біснуватих від торжества, більше того, один з працівників виконкому - лідер КУНу І.Кінаш, власне й відповідальний за роботу громадських організацій, як ні в чому не бувало стояв між представниками влади, що прийшли засвітися на фоні вічного вогню.

Ніхто не спинив молодиків. Міліція не давала їм накинутися на ветеранів і таким чином забезпечила вільний вхід до меморіалу.

Ось тут можна прослухати що вигукували провокатори з КУНу (622 КБ)

Тим часом розрекламована акція представників «Свободи» із засудження «комунофашизму» на Вічевому майдані в Івано-Франківську по суті провалилася. Мало хто з мешканців міста оглянув кілька виставлених портретів Гітлера та Сталіна, встановлених на акції. А музиканти, одягнені у форму червоноармійців часів Великої вітчизняної війни, що за задумом організаторів провокації мали символізувати «п’яних» окупантів – справили зовсім інше враження – вони пройшлися центральними вулицями міста і грали марші часів другої світової війни. Мешканці міста навіть і не зрозуміли суті провокації і допомагали співати «Калінку», «Катюшу» ті інші пісні.

 

Статьи

Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Мир
26.03.2024
07:36

«Уже сейчас можно купить билеты в Крым на июнь». Российские СМИ об Украине

"В реакции Киева - вся суть этого террористического режима. Трудно даже описать ту смесь восторга, злорадства и упоения, которую трагедия вызвала в украинских СМИ…"
Все статьи