Суддя Зварич ще як мінімум 2 місяці проведе за гратами

Суд залишив Зварича за ґратами ще на 2 місяці, - повідомляє "ЗІК"

Печерський районний суд Києва 27 квітня продовжив ще на два місяці арешт колишнього судді Львівського апеляційного адміністративного суду Ігоря Зварича, який звинувачується у хабарництві.
Нагадаємо, 2 грудня 2008 року проти тодішнього голови Львівського апеляційного адмінсуду І.Зварича Генпрокуратура порушила кримінальну справу за хабарництво в особливо великих розмірах. Під час обшуків за місцем роботи та проживання голови суду і шести суддів Львівського апеляційного адмінсуду працівники СБУ та Генпрокуратури вилучили 1 млн доларів США і 2 млн грн.
15 грудня УСБУ в Львівській області оголосило І.Зварича в розшук, оскільки він зник з приватної клініки, в якій був на лікуванні.
18 грудня 2008 року Верховна Рада дала згоду на його звільнення з посади та арешт.
9 березня цього року у Львові близько 21.00 на горищі одного з житлових будинків працівники Служби безпеки України затримали І.Зварича.
10 березня його доправили до Києва.
В той же день Печерський райсуд столиці обрав стосовно І.Зварича як міру запобіжного заходу взяття під варту. На час утримання під арештом він перебуває в Київському слідчому ізоляторі Державного департаменту з питань виконання покарань.

Статьи

Страна
24.04.2024
15:26

Когда кровь спасает жизнь: как Днепропетровщина держит донорский фронт

Кровь – это ресурс, который невозможно заменить искусственным веществом. И от этого ресурса зависит жизнь как военных, так и гражданских. Донорство уже более двух лет держит свою линию обороны. И в нашей стране очень принципиально перейти от...
Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Донецк
22.04.2024
18:04

СЭЗ и кризис доверия. Донецкий дневник

Из всего обещанного ранее удалось реализовать только одно – «присоединение» к РФ. Да и то как-то кособоко: вроде, всех обрусили, то есть выдали паспорта с курицами, но по факту «русскими» жители «ДНР» считаются исключительно в своем зоопарке.
Все статьи