На Прикарпатті родини, що потерпіли від повені безкоштовно отримали насіння і трактор

Селянські родини Івано-Франківщини безкоштовно отримують сортове насіння, мінеральні добрива та засоби захисту рослин, - повідомляє "Укрінформ".

Селянські родини села Завій Калуського району безкоштовно отримали сортове насіння картоплі, багаторічних бобових трав, мінеральні добрива та засоби захисту рослин. Крім того, членам кооперативу "Стожари" передано трактор з причіпним та навісним обладнанням для рекультивації підтоплених угідь та надання послуг.
Саме так стартував проект "Допомога сільським родинам, які постраждали від повені у західних областях України, у відновленні особистих селянських господарств".
Проект започатковано Міжнародною благодійною фундацією "Хайфер Проджект Інтернешенл" і впроваджується у співпраці із сільськогосподарським обслуговуючим кооперативом "Стожари" за сприяння Калуської районної державної адміністрації та Калуської районної ради.
Мета проекту - відновлення родючості затоплених та замулених сільськогосподарських угідь, зазначив президент Міжнародної благодійної фундації "Хайфер Проджект Інтернешенл" Віктор Терес. За його словами, окрім цього, для селян заплановано провести серію навчань з рослинництва, агроекології, розвитку громади тощо.

Статьи

Страна
18.04.2024
18:19

Медицинская реформа по-запорожски. Получат ли пациенты надлежащее медицинское обеспечение и качественное лечение

Факт экономии бюджетных средств, о котором говорят местные чиновники, вряд ли добавляет оптимизма запорожцам,  пациентам оптимизированных больниц. Любой рядовой горожанин подтвердит, что до сих пор не заметил, чтобы такая реорганизация положительно...
Страна
18.04.2024
09:14

Закон об усилении мобилизации: основные положения

"Это было очень неожиданно. Пока мы на всех эфирах и в соцсетях рассказывали, что это закон о справедливости, о демобилизации, главную норму просто решили убрать. Говорят, что это был четкий ультиматум от Генерального штаба. В частных разговорах они...
Страна
17.04.2024
10:00

Формирование вооруженных сил и мобилизация в Украине. Как это было в прошлом

Битва за Украину была выиграна в значительной степени благодаря победе большевиков на идеологическом и информационном фронтах. Именно это, вместе с мобилизационными возможностями Красной Армии, непревзойденной жестокостью противника, способность...
Все статьи