116 юнаків вже призвані до Збройних Сил України на Прикарпатті



Сто шістнадцять юнаків Івано-Франківщини поповнили лави Збройних Сил України, - повідомляє „Обласне радіо”.

Про це повідомив підполковник Тарас Грень – співробітник регіонального медіацентру Міністерства оборони України. Призовна кампанія «Весна-2009» розпочалась 1 квітня цього року і триватиме до 31 травня. Загалом під час цього весняного призову військову форму вдягнуть 672 юнаки з Прикарпаття. На обласному збірному пункті відбулися урочисті проводи.

 Призовна кампанія проходить в області на високому рівні, відзначив під час урочистостей обласний військовий комісар Геннадій Долгашов. У військовому комісаріаті задоволені високою явкою призовників до призовних дільниць. Це свідчить про те, що хлопці йдуть до армії за власним бажанням, а значить, виконуватимуть свої обов’язки сумлінно.

Загалом юнаки, призвані з Івано-Франківської області, за відгуками представників військових частин, мають у війську добру репутацію. Офіцери, кажуть, що прикарпатців вирізняє з-поміж інших хлопців їхня працелюбність, вміння точно виконувати накази, сумлінність.

Щодо географії, то цьогорічних призовників скеровуватимуть в усі регіони нашої держави – від Донецька до Севастополя. 450 призовників направлять до сухопутних військ, а 20 представлятимуть Івано-Франківськ у «Президентській роті».

Статьи

Страна
09.05.2024
14:20

Тень Медведчука: запорожская руда и уголь Донбасса

В.Медведчук занимается привычными для себя вещами. Как и ранее в Украине, это "распил" государственных денег (теперь из федерального бюджета) и рейдерство. Кумовство с путиным позволяет делать это безнаказанно. 
Мир
08.05.2024
09:59

Изобразить то, что трудно представить. Путешествие по бывшим нацистским лагерям смерти в Польше

"Хотя около половины еврейских жертв действительно погибли в лагерях, другая половина так и не попала в лагеря смерти, – рассказывает он. – Они умерли от голода и болезней в гетто или были убиты в городах и селах, где они жили".
Мир
07.05.2024
09:09

«Войну на истощение России не выиграть». Российские СМИ об Украине

Британцы действительно гордятся, что задают некие тренды в украинском кризисе, направляют Украину по антироссийскому пути, удерживая ее на нем, и остаются лидерами в финансировании Киева вместе с США и ФРГ...
Все статьи