В Івано-Франківську відкрили ще один дитячий майданчик, на черзі ще 10

У п’ятницю, 10 квітня, в Івано-Франківську по вул. Симоненка, 5 відкрили дитячий майданчик, - повідомляє кореспондент "Острова".

Одним з принципових моментів є те, що майданчик виготовлений місцевим виробником. Це вже 36 майданчик відкритий по лінії цього підприємства за останні 2,5 роки.

За словами міського голови Віктора Анушкевичуса, який був присутній на відкритті, цей майданчик встановлений не за бюджетні кошти, це результат домовленості з підприємством, яке проводило ремонтні роботи у с. Вовчинець по ремонту та реконструкції доріг після липневої повені 2008 року. На знак вдячності за довірену роботу підприємство „Восток 2006” за свої кошти встановило цей майданчик. А це є чудовим прикладом залучення спонсорських коштів. Bласне такі взаємні домовленості між міською владою та підприємцями дозволяють приділяти належну увагу підростаючому поколінню. Завдяки таким об’єктам діти зайняті, вони розвиваються фізично.

„Незважаючи на фінансову кризу, – каже Віктор Анушкевичус, – в цьому році планується встановити і за бюджетні кошти, і за кошти спонсорів, ще мінімум 10 дитячих та спортивних майданчиків у різних мікрорайонах міста”.

У поточному році планується витратити на облаштування та встановлення у Івано-Франківську дитячих та спортивних майданчиків коло 500 тисяч грн. Проте, за словами міського голови, ці кошти закладені в бюджеті розвитку, який наповнюється з Фонду соціально-економічного розвитку міста Івано-Франківська. Кошти ж у цей фонд надходять за рахунок внесків за будівельників і наразі неможливо спрогнозувати, як будуть надходити кошти у зв’язку із значним уповільненням темпів будівництва у Івано-Франківську.

Статьи

Донецк
26.04.2024
16:00

Восстановление Донетчины: пока даже не в проекте, но...

Отношения власти и общественности никогда не были исключительно конструктивными, в Донецкой области в частности, прежде всего, из-за взаимного недоверия, нехватки опыта, несовпадения представлений о сотрудничестве и просто нежелания власти быть...
Страна
26.04.2024
10:51

Украинский металл: кажется, есть надежда

"Производственные результаты по итогам года могли быть выше, если бы импортная продукция из Китая не заходила в больших объемах на отечественный рынок, особенно когда в Украине производятся аналоги".
Донецк
25.04.2024
10:45

Действовать и жить интересно: Как молодежь из Мирнограда развивает общину у линии фронта

Сейчас в Донецкой области массовые мероприятия запрещены, но люди нуждаются в каком-то моральном утешении. Творческие проекты объединили талантливую молодежь и создали терапевтический эффект для жителей громады, заполнили культурную пустоту.
Все статьи