В Івано-Франківську відкрили ще один дитячий майданчик, на черзі ще 10

У п’ятницю, 10 квітня, в Івано-Франківську по вул. Симоненка, 5 відкрили дитячий майданчик, - повідомляє кореспондент "Острова".

Одним з принципових моментів є те, що майданчик виготовлений місцевим виробником. Це вже 36 майданчик відкритий по лінії цього підприємства за останні 2,5 роки.

За словами міського голови Віктора Анушкевичуса, який був присутній на відкритті, цей майданчик встановлений не за бюджетні кошти, це результат домовленості з підприємством, яке проводило ремонтні роботи у с. Вовчинець по ремонту та реконструкції доріг після липневої повені 2008 року. На знак вдячності за довірену роботу підприємство „Восток 2006” за свої кошти встановило цей майданчик. А це є чудовим прикладом залучення спонсорських коштів. Bласне такі взаємні домовленості між міською владою та підприємцями дозволяють приділяти належну увагу підростаючому поколінню. Завдяки таким об’єктам діти зайняті, вони розвиваються фізично.

„Незважаючи на фінансову кризу, – каже Віктор Анушкевичус, – в цьому році планується встановити і за бюджетні кошти, і за кошти спонсорів, ще мінімум 10 дитячих та спортивних майданчиків у різних мікрорайонах міста”.

У поточному році планується витратити на облаштування та встановлення у Івано-Франківську дитячих та спортивних майданчиків коло 500 тисяч грн. Проте, за словами міського голови, ці кошти закладені в бюджеті розвитку, який наповнюється з Фонду соціально-економічного розвитку міста Івано-Франківська. Кошти ж у цей фонд надходять за рахунок внесків за будівельників і наразі неможливо спрогнозувати, як будуть надходити кошти у зв’язку із значним уповільненням темпів будівництва у Івано-Франківську.

Статьи

Страна
18.04.2024
18:19

Медицинская реформа по-запорожски. Получат ли пациенты надлежащее медицинское обеспечение и качественное лечение

Факт экономии бюджетных средств, о котором говорят местные чиновники, вряд ли добавляет оптимизма запорожцам,  пациентам оптимизированных больниц. Любой рядовой горожанин подтвердит, что до сих пор не заметил, чтобы такая реорганизация положительно...
Страна
18.04.2024
09:14

Закон об усилении мобилизации: основные положения

"Это было очень неожиданно. Пока мы на всех эфирах и в соцсетях рассказывали, что это закон о справедливости, о демобилизации, главную норму просто решили убрать. Говорят, что это был четкий ультиматум от Генерального штаба. В частных разговорах они...
Страна
17.04.2024
10:00

Формирование вооруженных сил и мобилизация в Украине. Как это было в прошлом

Битва за Украину была выиграна в значительной степени благодаря победе большевиков на идеологическом и информационном фронтах. Именно это, вместе с мобилизационными возможностями Красной Армии, непревзойденной жестокостью противника, способность...
Все статьи