На Валах в Івано-Франківську висадять 80 дерев



В Івано-Франківську розпочалось масове озеленення вулиць, парків і прибудинкових територій, - повідомляє кореспондент „Острова”.

В ході підготовки до Великодніх свят та Дня міста розпочались заходи з озеленення міста. За кошти з міського бюджету та екологічного фонду закуплено саджанці кущів, дерев, які працівники комунальних підприємств, структурних підрозділів МВК та установ міста, представники будинкових комітетів, ОСББ та ЖЕО міста вже почали висаджувати на прилеглих до установ, будинків територіях, в парках та скверах.

Зокрема, в сквері «Вали» буде висаджено 80 шт. зелених насаджень, парку Воїнів-інтернаціоналістів - 90 шт. На прибудинкових територіях працівники ЖЕО міста висадять більше 700 дерев і кущів: дуб червоний, верба біла, береза бородавчаста, сосна звичайна, горіх грецький, катальпа, форзиція, вейгела, бузок та інші. До акції активно долучились і працівники лікувальних закладів міста. На прилеглих до лікарень, поліклінік, ФАПів територіях буде висаджено понад 600 зелених насаджень, біля закладів фізкультури і спорту – більш як 50, установ культури – 40, закладів освіти – більше 1500 дерев і кущів та ін.
Озеленення прилеглих територій не обмине і комунальні заклади міста: загалом біля ЖЕО, ДП «Міськсвітло», Іванофранківськтеплокомуненерго, Водоекотехпрому, АТП-0928, КП ДРЕУ буде висаджено понад 1000 кущів і дерев.
Біля будинків, де створені та діють будинкові комітети, ОСББ мешканці будинків висадять більше 700 дерев та кущів.

Статьи

Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Мир
26.03.2024
07:36

«Уже сейчас можно купить билеты в Крым на июнь». Российские СМИ об Украине

"В реакции Киева - вся суть этого террористического режима. Трудно даже описать ту смесь восторга, злорадства и упоения, которую трагедия вызвала в украинских СМИ…"
Все статьи