На кордоні затримано українця, що хотів ввезти 72 тисячі живих квітів



Українець намагався ввезти з-за кордону 72 тисячі живих квітів, - повідомляє „Львівський портал”.

Працівники Львівської митниці на митному посту „Краковець” затримали вантажний автомобіль „DAF” завантажений живими квітами. Українець віз з Нідерландів понад 72 тисячі штук квітів та садове приладдя.
Зокрема, чоловік в митній декларації вказав, що везе на адресу одного підприємства Тернополя троянди різної довжини, антуріум – 120 штук, ірис – 200 штук, лілія – 100 штук, стреліція – 48 штук, тюльпан – 300 штук, орхідея цимбідіум – 100 штук», живі рослини та продукти квітництва для закритого ґрунту, кімнатні рослини, висаджені в горщики – 1 855 штук, 44 найменування, а також візки для перевезення квітів – 24 штуки.
Однак у митників виникли сумніви, що інформація, зафіксована в пакеті документів, які подав водій, правдива. Внаслідок детального огляду товару (через повне вивантаження) інспектори встановили, що насправді живих зрізаних квітів в автомобілі знаходилось у 24 рази більше, аніж було заявлено у документах — 72 317 штук, 30 найменувань. Крім того, живих рослин та продуктів квітництва для закритого ґрунту, кімнатних рослини, висаджених у горщики також побільшало— 3 497 штук, 58 найменувань. Їх вартість наразі встановлюють.

Статьи

Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Мир
26.03.2024
07:36

«Уже сейчас можно купить билеты в Крым на июнь». Российские СМИ об Украине

"В реакции Киева - вся суть этого террористического режима. Трудно даже описать ту смесь восторга, злорадства и упоения, которую трагедия вызвала в украинских СМИ…"
Все статьи