У Львові 3 мости можуть викликати надзвичайну ситуацію



3 мости у Львові можуть стати причиною надзвичайних ситуацій, -повідомляє „ЗІК”.

В.о. голови Франківської районної адміністрації Анатолій Рижевський заявив, що місцевій владі потрібно взяти під контроль шляхопроводи на вул. Кульпарківській, Княгині Ольги та Любінський міст, щоб не виникло надзвичайної ситуації.

За його словами, ці шляхопроводи потребують належного утримання і фінансування. «Наразі Франківська райадміністрація підтримує їх у належному стані, проте ці ділянки потрібно тримати під пильним контролем, щоб не виникло надзвичайних ситуацій», – сказав Анатолій Рижевський.

Проблемами району А. Рижевський назвав також ремонт підкачувальних насосних станцій, через які виникають перебої з водопостачанням. Також, за словами, керівника району, у них немає цього року резервних коштів на оперативне реагування з ліквідації аварійних ситуацій.

19 червня 2008 року було перекрито рух через Левандівський міст у Львові, який з’єднує мікрорайон Левандівка з вулицею Шевченка. На мості виявили певні аварійні елементи.

Статьи

Донецк
26.04.2024
16:00

Восстановление Донетчины: пока даже не в проекте, но...

Отношения власти и общественности никогда не были исключительно конструктивными, в Донецкой области в частности, прежде всего, из-за взаимного недоверия, нехватки опыта, несовпадения представлений о сотрудничестве и просто нежелания власти быть...
Страна
26.04.2024
10:51

Украинский металл: кажется, есть надежда

"Производственные результаты по итогам года могли быть выше, если бы импортная продукция из Китая не заходила в больших объемах на отечественный рынок, особенно когда в Украине производятся аналоги".
Донецк
25.04.2024
10:45

Действовать и жить интересно: Как молодежь из Мирнограда развивает общину у линии фронта

Сейчас в Донецкой области массовые мероприятия запрещены, но люди нуждаются в каком-то моральном утешении. Творческие проекты объединили талантливую молодежь и создали терапевтический эффект для жителей громады, заполнили культурную пустоту.
Все статьи