В Рівненський області одразу в двох районах запроваджено карантин



В двох районах Рівненської області запроваджено карантин. Діти не ходитимуть до школи 14 днів, - повідомляє «ZAXID.NET».

Захворюваність на грип та ГРЗ в Костопільському районі Рівненської області становить 400 випадків, що наближує кількість хворих до епідемпорогу - 577 випадків за тиждень. Відтак, рішенням районної протиепідемічної комісії у районі призупинено навчань в ЗОШ на 14 днів (з 24.02 до 09.03).

Окрім цього, 23 лютого в Радивилівському районі, в зв’язку з перевищенням епідемпорогу захворюваності на грип та ГРЗ, загальноосвітні школи району також закрили на карантин на 10 днів (з 23.02 до 04.03).

Нагадаємо, 20 лютого на карантин закрили школи у місті Острог та у Гощанському районі Рівненської області. У Рівному за 9 до 15 лютого захворіло на грип та інші ГРЗ 2804 особи. Відтак згідно із розпорядженням міського голови Рівного з 13 лютого закриті всі школи міста на карантин до окремого розпорядження. Також, із 2 до 5 лютого у місті Кузнецовськ Рівненської області захворювання на грип та ГРВІ перевищили пороговий рівень у 1,2 разу. Проведено засідання міської протиепідемічної та протиепізоотичної комісії. На підставі її рішення і розпорядження міського голови з 9 лютого був призупинений навчально-виховний процес та введені карантинні заходи в загальноосвітніх закладах Кузнецовська.

Статьи

Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Донецк
22.04.2024
18:04

СЭЗ и кризис доверия. Донецкий дневник

Из всего обещанного ранее удалось реализовать только одно – «присоединение» к РФ. Да и то как-то кособоко: вроде, всех обрусили, то есть выдали паспорта с курицами, но по факту «русскими» жители «ДНР» считаются исключительно в своем зоопарке.
Донбасс
21.04.2024
19:30

"Будут разрушаться украинские города, территория Украины все больше будет становиться диким полем". Обзор СМИ оккупированного Донбасса

На минувшей неделе СМИ оккупированного Донбасса в полном соответствии с кремлевскими методичками "переживали" за дальнейшую судьбу Украины, радовались отсутствию у ВСУ западной помощи, а когда палата представителей Конгресса США все же проголосовала...
Все статьи