Донецьких ромів звинувачують в злочинах на Закарпатті

zakarpattya.net.ua/news/34683.htmlОперативники сектору карного розшуку запідозрили групу ромів, походженням з Донбасу в кількох злочинах на території Хустського району закарпатської області, - повідомляє сайт “Закарпаття-on-line».

Працівники міліції з’ясували:  ця група ромів (вісім чоловіків та п’ять жінок) – в основному жителі Донецької та Дніпропетровської областей. Подорожували «гості» п’ятьма автомобілями. На Закарпатті вони відвідали Міжгір’я, Мукачево, Виноградів, далі зупинилися у Хусті. Роми шукали різні приводи, аби потрапити  в помешкання довірливих і співчутливих громадян: просилися в хату,  нібито поміняти дитині підгузник, надати  якусь допомогу, попити води. 

Довірливі господарі  будинку в одному з населених пунктів безпечно впустили невідомих жінок, котрі обіцяли їм погадати. Після візиту «ворожок» з помешкання зникло близько п’яти тисяч євро.  Виконавши свою роботу, жінки швидко вийшли з хати і подалися у невідомому напрямку. Виявивши відсутність грошей, господарі   звернулися по допомогу до правоохоронців. Слідство поки що триває. Заїжджих ромів перевіряють на причетність і до інших аналогічних злочинів.

Встановили також, що непрошені «гості» побували у будинку хустської пенсіонерки. Чотири молодиці буцімто продавали покривала. Відволікши увагу господині, смагляві зловмисниці викрали з оселі гаманець з грішми із сумочки племінниці старенької.

Статьи

Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Мир
26.03.2024
07:36

«Уже сейчас можно купить билеты в Крым на июнь». Российские СМИ об Украине

"В реакции Киева - вся суть этого террористического режима. Трудно даже описать ту смесь восторга, злорадства и упоения, которую трагедия вызвала в украинских СМИ…"
Все статьи