Кішок і котів у Львові перед «сезоном кохання» каструватимуть із пільгами



До Міжнародного дня котів, який світова спільнота відзначатиме 1 березня, у Львові 2 березня відбудеться спільна акція Західноукраїнського товариства захисту тварин та ЛКП «Лев» із стерилізації кішечок та коцурів, - повідомляє «ЗІК».

Перші власники котів, які зателефонують на номер 52-30-412, отримають послугу стерилізації для домашніх улюбленців безкоштовно. Наступні з черги зможуть оплатити вартість медикаментів за собівартістю (50-100 грн), й, оскільки хірурги працюватимуть на волонтерських засадах, то стерилізація обійдеться удвічі дешевше проти ціни на цю послугу у ветеринарних кабінетах, де стерилізація кішечки коштує 250 грн, а котика – 120 грн. Акція стерилізації до Міжнародного дня котів відбуватиметься у приміщенні ветстаціонару ЛКП «Лев», де тваринам гарантують операцію у стерильних умовах та за високої кваліфікації виконання. Загалом умови стаціонару дозволяють стерилізувати до 30 тварин на місяць. За останні 8 місяців там здійснено 230 операцій (із них – 30 стерилізації котів, решта – псів) На жаль, відсутність центрального опалення у приміщенні не дозволяє котам перебути там постопераційний період. Відтак кількість стерилізованих псів переважає. Олександр Стаєнний закликає городян брати на тижневий реабілітаційний догляд котів, а потім випускати їх на волю. В ідеалі гуманного й гармонійного суспільства для кожної домашньої тварини має знайтися дім та людина, яка нею опікується.

Статьи

Страна
24.04.2024
15:26

Когда кровь спасает жизнь: как Днепропетровщина держит донорский фронт

Кровь – это ресурс, который невозможно заменить искусственным веществом. И от этого ресурса зависит жизнь как военных, так и гражданских. Донорство уже более двух лет держит свою линию обороны. И в нашей стране очень принципиально перейти от...
Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Донецк
22.04.2024
18:04

СЭЗ и кризис доверия. Донецкий дневник

Из всего обещанного ранее удалось реализовать только одно – «присоединение» к РФ. Да и то как-то кособоко: вроде, всех обрусили, то есть выдали паспорта с курицами, но по факту «русскими» жители «ДНР» считаются исключительно в своем зоопарке.
Все статьи