Восьмикласник врятував свого товариша, що правалився в ополонку



На Львівщині восьмикласник витяг товариша із крижаної ополонки, - повідомляє „ЗІК”.

Четверо друзів вирушили на чергове заняття секції з волейболу. Їхній шлях пролягав повз міське озеро Бугаї, що на околиці міста Броди (Львівська область). Один із товаришів вирішив скоротити дорогу і пішов навпростець через озеро. За короткий час почувся крик про допомогу. Хлопці, що вирішили оминути озеро, побачили, що їхній товариш провалився під лід та опинився у крижаній воді. Про це сьогодні, 18 лютого, ЗІК повідомили у центрі пропаганди ГУ МНС України в Львівській області.

Учень восьмого класу спеціалізованої Бродівської загальноосвітньої школи №2 Ігор ні хвилини не вагаючись, кинувся на допомогу товаришу. Підбігши до потопельника, він і сам на якусь мить провалився однією ногою під лід, але зумів вибратись. Хлопець не розгубився, повернувся на берег, взяв довгу палицю, ліг на кригу та поповз до потопаючого і витягнув його з крижаної пастки.

Учора, 17 лютого, на загальношкільній лінійці за цей героїчний вчинок директор школи нагородив школяра наручним годинником.

За словами начальника ГУ МНС України в Львівській області Сергія Дмитровського, Ігор не тільки не розгубився у стресовій ситуації, а й зумів надати кваліфіковану допомогу товаришу. Завдяки швидким та злагодженим діям вдалося врятувати людське життя.

Статьи

Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Донецк
22.04.2024
18:04

СЭЗ и кризис доверия. Донецкий дневник

Из всего обещанного ранее удалось реализовать только одно – «присоединение» к РФ. Да и то как-то кособоко: вроде, всех обрусили, то есть выдали паспорта с курицами, но по факту «русскими» жители «ДНР» считаются исключительно в своем зоопарке.
Донбасс
21.04.2024
19:30

"Будут разрушаться украинские города, территория Украины все больше будет становиться диким полем". Обзор СМИ оккупированного Донбасса

На минувшей неделе СМИ оккупированного Донбасса в полном соответствии с кремлевскими методичками "переживали" за дальнейшую судьбу Украины, радовались отсутствию у ВСУ западной помощи, а когда палата представителей Конгресса США все же проголосовала...
Все статьи