У Львові затримано підлітків що 2 роки грабували перехожих



На Львівщині затримано групу підлітків, які два роки грабували перехожих: їм загрожує до 5 років, - повідомляє „ЗІК”.

14-річний Богдан зізнався, що грабежами займається вже два роки. Вперше вчинив злочин, коли йому було лише дванадцять. Цього разу потрапив до Стебницького райвідділу міліції за кілька злодіянь одразу. Хлопчик разом з товаришами відбирав гроші у людей на вулиці. Обирали тих, хто не чинив опору.

За словами начальника Стебницького МВ ГУ МВСУ у Львівській області Вадима Рябцева, жертвами ставали або жінки, або чоловіки напідпитку. Як правило підбігали три-чотири хлопці, збивали людину з ніг, забирали документи, мобільні телефони, гроші, все що було цінне.

Схожих злочинів на рахунку Богдана та його спільників вже шість. Проти них порушена кримінальна справа.

Кримінальна відповідальність за скоєння грабежів наступає з 14 років,–зауважує Вадим Рябцев. Якщо суд визнає всі епізоди кримінальної справи, відкритої на Богдана, то йому загрожує до 5 років позбавлення волі. Є колонія для неповнолітніх і до повноліття він буде відбувати покарання саме там. Така доля чекатиме і на решту фігурантів цієї справи – спільників Богдана.

Статьи

Страна
24.04.2024
15:26

Когда кровь спасает жизнь: как Днепропетровщина держит донорский фронт

Кровь – это ресурс, который невозможно заменить искусственным веществом. И от этого ресурса зависит жизнь как военных, так и гражданских. Донорство уже более двух лет держит свою линию обороны. И в нашей стране очень принципиально перейти от...
Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Донецк
22.04.2024
18:04

СЭЗ и кризис доверия. Донецкий дневник

Из всего обещанного ранее удалось реализовать только одно – «присоединение» к РФ. Да и то как-то кособоко: вроде, всех обрусили, то есть выдали паспорта с курицами, но по факту «русскими» жители «ДНР» считаются исключительно в своем зоопарке.
Все статьи