На Львівщині депутата судитимуть за хабарництво



Депутат Сокальської райради Львівської області, який суміщав владні обов’язки з лікарською справою, вимагав у пацієнта гроші, - повідомляє "Zaxid.net".

Прокурор Львівської області 2 лютого 2009 року порушив кримінальну справу стосовно лікаря-терапевта Є. однієї із міських лікарень Сокальського району за ознаками злочину, передбаченого ст.368 ч.2 КК України.

Підставою для порушення вказаної кримінальної справи стали матеріали перевірки, які надійшли в прокуратуру Сокальського району з Сокальського РВ ГУМВС України у Львівській області, за заявами гр.Ж. про вимагання у нього та одержання лікарем-терапевтом вказаної міської лікарні хабарів в сумі 300 та 500 гривень за відкриття та надання листків непрацездатності.

Крім цього, було з’ясовано, що згідно із інформацією Сокальської районної ради Львівської області від 28.01.2009 року, вказаний лікар-терапевт є депутатом Сокальської районної ради 5 скликання з 27 квітня 2006 року.

Досудове слідство у кримінальній справі проводиться прокуратурою Сокальського району Львівської області.

Статьи

Страна
26.04.2024
10:51

Украинский металл: кажется, есть надежда

"Производственные результаты по итогам года могли быть выше, если бы импортная продукция из Китая не заходила в больших объемах на отечественный рынок, особенно когда в Украине производятся аналоги".
Донецк
25.04.2024
10:45

Действовать и жить интересно: Как молодежь из Мирнограда развивает общину у линии фронта

Сейчас в Донецкой области массовые мероприятия запрещены, но люди нуждаются в каком-то моральном утешении. Творческие проекты объединили талантливую молодежь и создали терапевтический эффект для жителей громады, заполнили культурную пустоту.
Страна
24.04.2024
15:26

Когда кровь спасает жизнь: как Днепропетровщина держит донорский фронт

Кровь – это ресурс, который невозможно заменить искусственным веществом. И от этого ресурса зависит жизнь как военных, так и гражданских. Донорство уже более двух лет держит свою линию обороны. И в нашей стране очень принципиально перейти от...
Все статьи