На Львівщині депутата судитимуть за хабарництво



Депутат Сокальської райради Львівської області, який суміщав владні обов’язки з лікарською справою, вимагав у пацієнта гроші, - повідомляє "Zaxid.net".

Прокурор Львівської області 2 лютого 2009 року порушив кримінальну справу стосовно лікаря-терапевта Є. однієї із міських лікарень Сокальського району за ознаками злочину, передбаченого ст.368 ч.2 КК України.

Підставою для порушення вказаної кримінальної справи стали матеріали перевірки, які надійшли в прокуратуру Сокальського району з Сокальського РВ ГУМВС України у Львівській області, за заявами гр.Ж. про вимагання у нього та одержання лікарем-терапевтом вказаної міської лікарні хабарів в сумі 300 та 500 гривень за відкриття та надання листків непрацездатності.

Крім цього, було з’ясовано, що згідно із інформацією Сокальської районної ради Львівської області від 28.01.2009 року, вказаний лікар-терапевт є депутатом Сокальської районної ради 5 скликання з 27 квітня 2006 року.

Досудове слідство у кримінальній справі проводиться прокуратурою Сокальського району Львівської області.

Статьи

Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Донецк
22.04.2024
18:04

СЭЗ и кризис доверия. Донецкий дневник

Из всего обещанного ранее удалось реализовать только одно – «присоединение» к РФ. Да и то как-то кособоко: вроде, всех обрусили, то есть выдали паспорта с курицами, но по факту «русскими» жители «ДНР» считаются исключительно в своем зоопарке.
Донбасс
21.04.2024
19:30

"Будут разрушаться украинские города, территория Украины все больше будет становиться диким полем". Обзор СМИ оккупированного Донбасса

На минувшей неделе СМИ оккупированного Донбасса в полном соответствии с кремлевскими методичками "переживали" за дальнейшую судьбу Украины, радовались отсутствию у ВСУ западной помощи, а когда палата представителей Конгресса США все же проголосовала...
Все статьи