Італійці до Євро-2012 знімуть фільм про Львів

З метою презентації туристичного потенціалу українських міст, які прийматимуть гостей в рамках проведення фінальних матчів чемпіонату Євро-2012, Перший національний канал Італії здійснює підготовку 50-хвилинного документального фільму про Україну, - повідомляє “Вголос”.

Для зйомки презентаційних сюжетів 8-9 вересня 2011 року до Львова завітають представники італійської компанії «Arimvideo». Італійські ЗМІ зніматимуть сюжет про стародавнє місто Львів, зокрема про туристично- привабливі обєкти міста – найдавніші історико-арїхітектурні памятки, найкращі взірці сакральної, монументальної архітектури, найцікавіші обєкти природо-заповідного фонду.

Відзнятий фільм про Україну буде показано в одній з найпопулярніших програм про туризм та відпочинок „У підніжжя Кіліманджаро” на Першому національному каналі Італії.

Такий проект стане доброю нагодою для популяризації регіону за кордоном, промоції його туристичних можливостей на міжнародному рівні та сприятиме збільшенню кількості туристів, які відвідають область під час футбольного чемпіонату.

Статьи

Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Мир
26.03.2024
07:36

«Уже сейчас можно купить билеты в Крым на июнь». Российские СМИ об Украине

"В реакции Киева - вся суть этого террористического режима. Трудно даже описать ту смесь восторга, злорадства и упоения, которую трагедия вызвала в украинских СМИ…"
Все статьи