Прикарпаттям пройде Всеукраїнська велоестафета

На Івано-Франківщині з нагоди Дня фізичної культури і спорту пройде Всеукраїнська велоестафета «Спорт для всіх єднає Україну!». Передадуть велоестафету Прикарпаттю Чернівці. Далі її прийматиме Закарпаття. Команди пронесуть по території України прапор своєї області і встановлять його в м. Києві на Майдані Незалежності, -  повідомляє «ОстроВ».

Метою даного заходу є об’єднання громадян усіх регіонів України навколо ідеї єдності та прагнення до європейської інтеграції шляхом популяризації здорового способу життя, залучення молоді та широких верств населення Івано-Франківської області до занять фізкультурою та спортом.

Велосипедисти проїдуть дорогами Снятинського, Коломийського, Тисменицького, Калуського і Долинського районів.

А в містах Коломиї, Тисмениці, Івано-Франківську, Калуші та Долині відбудуться урочисті зустрічі марафонців.

В Івано-Франківську зустріч-мітинг за участю обласної і міської влади відбудеться у суботу, 3 вересня о 18.00 біля пам’ятника І.Франка. А в неділю, 4 вересня велосипедисти о 9.00 стартуватимуть з площі перед будівлею облдержадміністрації і вирушать на Калуш.

Команди пронесуть по території України прапор своєї області і встановлять його в м. Києві на Майдані Незалежності 10 вересня 2011 року під час урочистого фінішу.



Статьи

Донецк
26.04.2024
16:00

Восстановление Донетчины: пока даже не в проекте, но...

Отношения власти и общественности никогда не были исключительно конструктивными, в Донецкой области в частности, прежде всего, из-за взаимного недоверия, нехватки опыта, несовпадения представлений о сотрудничестве и просто нежелания власти быть...
Страна
26.04.2024
10:51

Украинский металл: кажется, есть надежда

"Производственные результаты по итогам года могли быть выше, если бы импортная продукция из Китая не заходила в больших объемах на отечественный рынок, особенно когда в Украине производятся аналоги".
Донецк
25.04.2024
10:45

Действовать и жить интересно: Как молодежь из Мирнограда развивает общину у линии фронта

Сейчас в Донецкой области массовые мероприятия запрещены, но люди нуждаются в каком-то моральном утешении. Творческие проекты объединили талантливую молодежь и создали терапевтический эффект для жителей громады, заполнили культурную пустоту.
Все статьи