26 вересня Мішель Платіні інспектуватиме Львів

26 вересня до Львова прибуде Президент УЄФА Мішель Платіні. Про це сьогодні, 1 вересня,  повідомив директор Турніру УЄФА Євро 2012 в Україні Маркіян Лубківський, - повідомляє «ОстроВ».

Він зазначив, що Мішель Платіні прийде в Україну з дводенним робочим візитом і почне інспекцію зі Львова.

«Мішель Платіні прибуде до Львова зранку, 26 вересня. Львів буде першим містом, яке відвідає Президент УЄФА, тому на Львів лягає особлива відповідальність. Він огляне насамперед стадіон та аеропорт , ясна річ буде, розмова в мерії: детальна відверта, про всі ці питання, які треба ще вирішити, а таких питань сьогодні ще залишається дуже й дуже багато. Однак всі вони вирішуються по ходу, тому яких не вирішуваних питань сьогодні немає», - розповів Маркіян Лубківський.

Він також додав, що після того, як М. Платіні огляне всі 4 міста, у Києві відбудеться міні-наглядова рада, та, яка традиційно проводиться в Женеві, в рамках якої обговорюватимуться всі проблемні питання, які сьогодні є на порядку денному.

Водночас, мер Львова Андрій Садовий наголосив, що місту є чим похвалитися:

«Ми перше місто, яке приймає його. І є вже гордість, тому що можемо показати термінал на фінальній стадії закінчення та злітно-посадкову смугу. Новий стадіон набрав серйозних обертів. Я думаю, ми будемо добрими партнерами Євро-2012», - зазначив міський голова.

Статьи

Донецк
25.04.2024
10:45

Действовать и жить интересно: Как молодежь из Мирнограда развивает общину у линии фронта

Сейчас в Донецкой области массовые мероприятия запрещены, но люди нуждаются в каком-то моральном утешении. Творческие проекты объединили талантливую молодежь и создали терапевтический эффект для жителей громады, заполнили культурную пустоту.
Страна
24.04.2024
15:26

Когда кровь спасает жизнь: как Днепропетровщина держит донорский фронт

Кровь – это ресурс, который невозможно заменить искусственным веществом. И от этого ресурса зависит жизнь как военных, так и гражданских. Донорство уже более двух лет держит свою линию обороны. И в нашей стране очень принципиально перейти от...
Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Все статьи