Львівський аеропорт відкриють 25 грудня

Злітно-посадкова смуга ДП «Міжнародний аеропорт «Львів» буде відкрита 25 грудня цього року, - повідомляє “jeynews”.

Про це заявив Віце-прем'єр-міністр України – Міністр інфраструктури Борис Колесніков  під час робочої поїздки до Львова.

За словами Бориса Колеснікова, термінал буде відкритий навіть раніше: зараз проводиться велика підготовка та тренування персоналу, який буде працювати в новому терміналі аеропорту «Львів».

Під час оглядин будівництва нового терміналу Борис Колесніков поспілкувався із молодими людьми, які є претендентами на роботу в аеровокзалі: «З вами зустрічають та покидають Україну, і 90% вражень від нашої держави залежить саме від вас», - сказав Борис Колесніков, зауваживши, що до роботи в аеропорту буде задіяна перш за все молодь – випускники українських вузів.

«Злітно-посадкова смуга та новий пасажирський термінал Львівського аеропорту відповідатимуть усім світовим стандартам, що дозволить приймати великогабаритні літаки та обслуговувати значну кількість пасажирів», - сказав Віце-прем'єр-міністр України.

Нагадаємо, першу чергу злітно-посадкової смуги Львівського аеропорту відкрито до Дня Незалежності України. І черга злітно-посадкової смуги Львівського аеропорту становить1630 метрів: реконструкція існуючої частини довжиною 835 метрів та новозбудованої смуги на 795 метрів. Окрім того, введено в експлуатацію руліжні доріжки №5 і №8 та перон №2.

Це дозволяє Львівському аеропорту приймати літаки авіакомпаній, що співпрацюють з Львівським аеропортом.

Міжнародний аеропорт «Львів» запрацює на повну потужність вже до кінця березня 2012 року.

Статьи

Донецк
26.04.2024
16:00

Восстановление Донетчины: пока даже не в проекте, но...

Отношения власти и общественности никогда не были исключительно конструктивными, в Донецкой области в частности, прежде всего, из-за взаимного недоверия, нехватки опыта, несовпадения представлений о сотрудничестве и просто нежелания власти быть...
Страна
26.04.2024
10:51

Украинский металл: кажется, есть надежда

"Производственные результаты по итогам года могли быть выше, если бы импортная продукция из Китая не заходила в больших объемах на отечественный рынок, особенно когда в Украине производятся аналоги".
Донецк
25.04.2024
10:45

Действовать и жить интересно: Как молодежь из Мирнограда развивает общину у линии фронта

Сейчас в Донецкой области массовые мероприятия запрещены, но люди нуждаются в каком-то моральном утешении. Творческие проекты объединили талантливую молодежь и создали терапевтический эффект для жителей громады, заполнили культурную пустоту.
Все статьи