На Львівщині вилучили контрабанду електроприладів на 245 тис. грн

На Львівщині митники вилучили контрабанду електроприладів на понад 245 тис. грн., - повідомили «ОстроВ» в прес-службі Львівської митниці.

У зоні митного контролю пункту пропуску «Краковець» львівські митники виявили контрабандні товари в автомобілі українця, який повертався з приватної поїздки з Польщі. Для перетину кордону він обрав «зелений коридор», однак під час візуального огляду автомобіля працівники митниці запідозрили можливість переміщення товарів, які підлягають митному оформленню.

У салоні та багажному відділенні автомобіля під час огляду  виявлено 17 170 шт. електрореле різних моделей та маркувань, а також 100 розеток до них. Товар у такій кількості перевищує неоподатковувану норму і підлягає митному оформленню. Отже, громадянин порушив встановлений відповідно до Митного кодексу України порядок проходження митного контролю на обраній смузі руху.

За цим фактом, за ознаками статей 339 та 340 Митного кодексу України, складено протокол про порушення митних правил. Товар загальною вартістю понад 245,5 тис. грн вилучено до рішення суду.

Статьи

Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Донецк
22.04.2024
18:04

СЭЗ и кризис доверия. Донецкий дневник

Из всего обещанного ранее удалось реализовать только одно – «присоединение» к РФ. Да и то как-то кособоко: вроде, всех обрусили, то есть выдали паспорта с курицами, но по факту «русскими» жители «ДНР» считаются исключительно в своем зоопарке.
Донбасс
21.04.2024
19:30

"Будут разрушаться украинские города, территория Украины все больше будет становиться диким полем". Обзор СМИ оккупированного Донбасса

На минувшей неделе СМИ оккупированного Донбасса в полном соответствии с кремлевскими методичками "переживали" за дальнейшую судьбу Украины, радовались отсутствию у ВСУ западной помощи, а когда палата представителей Конгресса США все же проголосовала...
Все статьи